Heips!

Halusin esitellä teille kaksi tuotetta, jotka yllättivät minut iloisesti mainiolla hinta-laatu -suhteellaan. Tilasin testimielessä vaatteiden ohella H&M:ltä muutaman kosmetiikkatuotteen, tuttujen kasvonaamioiden (aina hyvä) lisäksi nestemäisen eyelinerin ja suolavoiteen (?!). 

Ensimmäisenä käsittelyyn tutumpi tuote eli eyeliner. Alle kuuden euron hinnalla, täytyy todeta että tuote on varsin mainio. Vedenkestävä ja sitä se todellakin on. Itselläni on rasvaiset luomet ja tämä kesti hyvin myös tihkusateessa. Värinä minulla on käytössä charcoal, valikoimassa useita eri värejä. Pysyvyyttä parantaa vielä huomattavasti, jos pohjustaa luomet huolella. Itse käytän Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia, tämän kanssa silmämeikki todella pysyy! 

Sitten esittelyyn vähän eksoottisemmalta kuulostava tuote, eli suolavoide (Beachy Keen Salt Water Cream). Suolasuihke on monelle varmaankin jo tuttu tuote ja niitä on ollut itsellä käytössä jo pitkään. Suolavoide sen sijaan on ihan uusi tuttavuus. Tuote lupaa tuoda rakennetta ja pitoa sekä jättää hiukset mattaiseksi. Voidetta levitetään kosteisiin hiuksiin ja sitten föönataan tai annetaan vain kuivua. Tästäkin tuli vakiotuote arsenaaliin. 

Itselläni on liukkaat hiukset ja näin ollen ne menevät littaan varsin nopeasti. Liukkaita hiuksia on lisäksi vaikea muotoilla ilman kunnon pohjustustuotetta. Alla olevassa kuvassa olen käyttänyt suolavoidetta ja toista salaista asetta (tyvikohotusrautaa/ minikreppirautaa). Siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan. Onko teille tullut vastaavia iloisia yllätyksiä?

Testiterveisin Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram