Moikka lukijat!

Eilen olikin sitten mielenkiintoinen, vähän erilainen päivä ja astetta rankempi sellainen. Olin nimittäin Edis Tatlin nyrkkeilyseminaarissa mätkimässä kolmisen tuntia. Syksyn mittaan on tullut pyörittyä salilla viikoittain, ensin mukaan lajivalikoimaan tuli taekwondo (siitä voi lukea lisää täältä) ja ennen joulua herättelin henkiin vanhaa kuntonyrkkeilyharrastusta potkunyrkkeilyn merkeissä. 

Kun selvisi että Edis tulee pitämään Nyrkkeilyn alkeet -seminaarin, niin olihan sinne vaan mentävä. Vähän hirvitti ensin, että selviänkö hengissä :D Mutta hyvin jaksoin ja paljon tuli uutta oppia. Seminaarissa oli todella hyvä henki ja kaikille tuntui tulevan uusia ideoita ja vinkkejä.

Ensimmäinen osuus alkoi monipuolisilla liikkumisharjoituksilla, ensin salin ympäri ja sitten lattialle asetetuilla "narutikkailla". Itsellä selkeästi liikkumissa parannettavaa, vaikka lyönnit hyvin meneekin. Aina pitää olla jotain kehitettävää.

Pienen huili-/kuvaustauon jälkeen, toisessa osassa saatiinkin sitten jo laittaa hanskat käteen ja aloittaa kunnon mätkiminen parin kanssa. Hiki virtasi ja lihakset huusi hoosiannaa, hymy pysyi silti huulilla. Ediksen sanoin, mulla on painava lyönti ;)

Loppuun vielä "pakollinen" faniposeeraus!

Näin toimistossa istujalle, kuntonyrkkeily ja -potkunyrkkeily ovat olleet ihan loistavia lajeja monellakin tapaa. Auttavat niska- ja hartiajumeihin ja myös stressinpurkuun lajit ovat ihan omiaan. Rohkeasti vaan kokeilemaan! Itse olen jäänyt ihan koukkuun...

Nyrkkeilyterveisin Anni

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram