Moikkelis kanssakokkailijat,

kuten edellisessä reseptipostauksessa lupailin, niin  haluan esitellä teille oman arjen pelastajani, sähköllä toimivan haudutuspadan, slow-cookerin eli Crock-Potin. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. :) Patoja on eri kokoisia, omassa sinkkutaloudessa on käytössä pienin eli 2,4 l malli.

Pata koostuu kahdesta osasta, keraamisesti padasta (+kannesta) ja sähköllä toimivasta pesästä. Pata ja kansi ovat konepestäviä. Tehoja on kaksi eli low ja high. Matalammalla lämmöllä ruoka hautuu jopa 8-10 tuntia ja korkeammallakin riippuen ruuasta n. 3-4 tuntia.

Tämä on tehokkaassa käytössä monta kertaa viikossa ja tekee arkikokkailusta niin paljon helpompaa.  Mikä tästä tekee niin käyttökelpoisen on se, että pata tekee työn puolestasi. Ainekset vain pataan ja pörisemään. Aamulla voi laittaa keitokset pataan ja matalalle lämmölle, jolloin töistä tullessa on ruoka valmiina. Pata on todella monikäyttöinen, olen tehnyt tässä tähän mennessä mm. pulled chickeniä (MONTA kertaa), pastavuokaa, kana tikka masalaa, lasagnea. Taivas vain rajana. Pinterestistä löytyy Crock-pot -reseptejä roppakaupalla, jos omat ideat ei riitä. Vahva suositus tälle :)

Onkos teille tuttu vekotin?

Kokkailuterveisin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram