Pikkuhiljaa joulutunnelmiin!

Marraskuu alkaa vedellä viimeisiään ja näin vaihteeksi auringon paistaessa, on mukava alkaa pikkuhiljaa valmistautua jouluun. Parina viime vuotena minulle ei ole ollutkaan joulukalenteria, joten tänä vuonna ajattelin sitten panostaa vähän isommin ja tilasin en vain yhtä, vaan kaksi kalenteria.

Halusin jotain vähän erilaista perinteisen suklaakalenterin sijaan, joten valintani oli: Lakrids by Johan Bülowin lakritsijoulukalenteri. Lakut ovat tanskalaista käsityötä. Näitä löytyy useammastakin verkkokaupasta (omani hankin ceestashopista). Yritän hillitä itseni ja avata yhden luukun kerrallaan :)

Toinen panostus oli NYXin kosmetiikkajoulukalenteri. Monessa blogissa on hehkutettu NYXin huulipunia, joten ajattelin tässä napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kalenterissa on 12 huulipunaa ja 12 luomiväriä eli sävytestailua luvassa oikein urakalla. (tämä tilattu feeluniquesta)

Mites teidän joulunodotus, onko kalenterit jo hankittu?

T: Anni-tonttu :)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram