Heippa nälkäiset lukijat!

Käytiin reilu viikko sitten lounaalla testaamassa Itikseen kuun vaihteessa avautunut The Lucky Bastard. Jotain tämmöistä on kyllä Itiksen ravintolavalikoimaan jo odotellutkin. Heti sisään astuttuamme todella herttaiset tarjoilijat, ehkä vielä pikku alkujännitystärinöissä ottivat meidät vastaan ja pääsimme tilailemaan. Lounaaseen kuului hampurilaisten lisäksi keitto ja salaattipöytä. Ranskikset sai tilattua erikseen.

Sitten salaattipöydän kimppuun. Tuoretta focacciaa, peruna-papu-kanasalaattia, kvinoa-fetasalaattia, bataattikeittoa. Ähky meinasi iskeä jo tässä vaiheessa, NIIN hyvää oli... Focacciaa meni muutamakin pala :)

Hetken päästä summeri kilahti ja käsinvalmistetut burgerit oli valmiina. Otettiin molemmat eri burgerit ja henkilökunnan vinkin mukaan, ne jaettiin jo keittiössä puoliksi, niin saimme maistaa molempia. Testissä siis The Old Bird Burger ja The Namaste Burger (kasvis). Kunnon kipollinen paikan päällä tehtyjä ranuja vielä kylkeen! Kanaburgerin täytteinä oli mm. marinoitua kanaa, slawta, savustettua paprikamajoneesia ja kasvisversio sai makunsa portobello-sienipihvistä, karamellisoituneista sipuleista ja kurpitsasta, kruunattuna avocado + rakuunamajolla. Molemmat burgerit olivat erinomaisia, mutta kasvisversio vei meidän raadissa tällä kertaa voiton. 

Tänne mennään ehdottomasti uudestaan, voin lämpimästi suositella. Freak shake täytyy testata ainakin vielä!

Burgeriterveisin Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram