Vinkki-heipat!

Halusin kerätä vielä yhteen postaukseen muutaman testatun ja hyväksi havaitun menovinkin, jos tulee pyörittyä Tallinnassa. Alla olevassa kuvassa ollaan Rotermannin ostoskadulla, josta löytyy mm. Bershkan ja Pull&Bearin liikkeet, joita ei vielä Suomessa ole. Edellisessä asupostauksessa tulikin jo esiteltyä juurikin näistä liikkeistä tehtyjä löytöjä.

Sitten "virallisiin" suosituksiin, joista kolmesta on kuvat ja postauksen lopussa vielä pari bonus-vinkkiä.

1. Ravintola Kaks Kokka (osoite: Mere puiestee 6E)

Ravintolassa on tullut käytyä nyt jo kaksi kertaa, ensin pääsiäisreissulla ja taas uudestaan. Loistava palvelu ja ilmapiiri, erinomaiset ruuat kohtuullisella hintatasolla. Tänne "eksytään" varmasti vielä monta kertaa. :)

2. Butterfly Lounge (osoite: Vana-Viru 13)

Vanhassa kaupungissa sijaitseva drinkkibaari, jossa loistavat juomat ja hyvä meininki. Meidän vierailun aikana tarjolla oli live-musiikkia saksofonin ja viulun muodossa. Mansikkamargaritassa riitti imuttelua hetkeksi... Erittäin bueno!

3. Telliskiven alue (Telliskivi loomelinnak/lähellä rautatieasemaa)

Vanhalle teollisuusalueelle perustettu design- ja ravintolakeskittymä. Valitettavasti sunnuntaina Telliskivessä vieraillessamme moni kahvila/ravintola oli suljettuna, mutta alue on todella mielenkiintoinen. Varsinkin kesällä, kun terassit ovat auki, voi täällä  hyvin viettää koko päivän. Alueelta löytyvät mm. ravintolat F-Hoone ja Frenchy. Tänne lähden pyörimään ehdottomasti uudestaan!

 

Loppuun halusin antaa vielä pari bonus-vinkkiä, joista kuvia ei tällä kertaa löydy.

1. Kauneushoitola: Sinine Salong (osoite: Viru väljak 3)

Nordic Hotel Forumin rakennuksessa sijaitseva erittäin laadukas kauneushoitola, jossa laaja valikoima hierontoja, kauneus -ja hiushoitoja. 80 min Stress Buster -hieronta, oli juuri niin rentouttava, kun nimestä voi päätellä.

2. Lettubaari: KompressorPub (osoite: Rataskaevu 3)

Kaverit olivat löytäneet tämän ja käytiin heitä siellä moikkaamassa. Paikassa tarjolla kymmeniä erilaisia täytettyjä lettuja. Isot maukkaat annokset ja huokea hinta. Vahva suositus! 

Onko teille tuttuja paikkoja Tallinnassa?

 

Tallinna-terveisin Anni

 

P.S. Käykäähän tykkäämässä facebook-sivustani (www.facebook.com/annbyck), postaan sinne aina, kun blogissa uutta matskua.

 

 

Kommentit (1)

risteilijä

Juurihan olin itsekin Tallinnassa, vaikka en juurikaan kauempana ulkomailla käy. Juurikin Kompressorin lättyjä -sekä makeita  että suolaisia-  voin minäkin suositella  ihan kaikille, sekä lapsille että aikuisille. Jutussa oli mukana myös hienoja kuvia. Kiitos

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

33-vuotias oman elämänsä MacGyver, jolla kiinnostuksen kohteita löytyy laidasta laitaan: kosmetiikasta kokkailuun ja kickboxingista erilaisiin tee-se-itse- projekteihin.

________________________

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram