– Kaupallinen yhteistyö. –

Kilpailu on päättynyt.

Kun tulin kuukausi sitten Suomeen, tarkastin ensimmäisenä festivaalitarjonnan. Festarit kuuluvat erityisesti Suomen kesään ja ne tarkoittavat minulle täydellisiä irtiottoja – kuten seikkailut maailmalla. Ne ovat täynnä rentoa jammailua. Suosikkiartistien esityksiä. Ystävien tapaamista.

Sain kokea melkoisen yllätyksen, kun heti paluuni jälkeen kuulin suosikkibändini comebackista. Ei voi olla totta! Viime vuonna yllätti Ultra Bra, jonka näin Provinssissa. Tänä vuonna lavoille nousee taas Nylon Beat. Tällä viikolla Naikkarit esiintyvät vieläpä täällä Oulussa, jossa olen viettänyt suurimman osan kesästäni, ja olen niin innoissani.

Olenkin kuunnellut viimeisten viikkojen aikana bändin kappaleita ja tanssinut niiden tahtiin aina, kun se on ollut mahdollista. Seksi vie ja taksi tuo, Syytön, Satasen laina ja Viimeinen.  Nämä ja muut Naikkari-kappaleet tuovat minulle mieleen etenkin 1990-luvun lopun ja 2000-luvun opiskelijabileet, ensimmäiset festarit sekä muut villit jutut.

Viimeinen-biisin hauskan musiikkivideonkin olen ehtinyt katsoa uudestaan nyt monta kertaa. Sillä videolla Erin Anttila ja Jonna Geagea sekoilevat lentoemäntinä ja se on yhä niin hulvaton. Ah, Nylon Beatista riittäisi monta tarinaa!

Mutta nyt tärkeimpään asiaan eli Nylon Beatin comebackin kunniaksi täällä Adventurista-blogissa järjestetään kilpailu.

 

Näin osallistut kilpailuun

Kerro nyt: mikä on sinun suosikkisi Nylon Beatin kappaleista ja miksi? Esimerkiksi millaisia fiiliksiä, muistoja ja kokemuksia siihen liittyy?

Pääset osallistumaan kilpailuun kirjoittamalla vastauksesi tekstin lopussa olevaan kommentointikenttään (pinkkiä Kirjoita kommentti -painiketta painamalla). Voit käyttää nimimerkkiä, mutta kirjoita oikea sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan (pakollinen, mutta ei näy julkisesti).
Voittaja arvotaan ja kontaktoidaan keskiviikkoiltana 11. heinäkuuta.

Voittaja pääsee ystävänsä kanssa Oulun Suomipop-festivaaleille lauantaina 14. heinäkuuta ja tapaa siellä Nylon Beatin.
Yhden festarilipun arvo on 69 euroa eli koko palkinnon arvo on yhteensä 138 euroa.

Huomio! Vastausaikaa on keskiviikkoon 11. heinäkuuta 2018 kello 17 saakka.

Onnea kilpailuun – joka on muuten Adventurista-blogin ensimmäinen!

– Yhteistyössä Suomipop -festivaalin kanssa. Mielipiteet ja tekstit ovat omiani.
Tämän postauksen kuva ja logo ovat poikkeuksellisesti kuvapankista. Kuvan on ottanut Nana Simelius. –

 

EDIT 11.7. kello 18.00:
Kilpailu on päättynyt -maininta lisätty ja voittaja arvottu:
Nylon Beat -tapaamisen voittaja on Minna Sergejeff Iistä. 

 

Kiitos kaikille osallistujille! 

Kommentit (57)

Sanna H
58/57 | 

Vaikka tykkäänkin Nyloneiden menobiiseistä, Nukutaan on lempparini. Sopivan hempeä. 

Vierailija
59/57 | 

Rakastuin mä luuseriin tai seksi vie ja taksi tuo. Molempia luukutettiin lapsena ja laulettiin mummujen kauhuksi.

Tanya
60/57 | 

Niitä on monia mutta jos pitää yksi sanoa niin sanon Satasen laina. Ala-asteella kaverin kanssa oltiin Nylon Beatin suurimpia faneja ja kaverin leikkimökissä kuunneltiin Nylon beattia kasetilta ja nauhoitettiin omaa laulua Jonnan ja Erinin laulun sekaan. Ois se varmaan aikamoisen kuulosta kuunnella näin pitkän ajan jälkeen sitä:D monet Nyloneitten biisien sanat muistan vieläkin ulkoa vaikka ei ole ennen tätä kesää pahemmin niitä tullut kuunneltua sitten ala-asteen:)

Tikku
61/57 | 

Jos. Toimi pikkutyttönä ja toimii vieläkin! Niin kaunis biisi.

Vierailija
62/57 | 

Satasen laina😊tulee niin oma teini aika mieleen ja ihania muistoja niiltä ajoilta. Nylon beat soi silloin lähes aina kun kuuntelin musiikkia☺️

Milkamilka
63/57 | 

Aikoinaan esitettiin Anna Mulle koulun kevätjuhlassa kaverin kanssa -- minä "olin" Erin, kaverini oli Jonna. Taidettiin lipsyncata biisi ja voittaa joku koulun esiintymiskilpailu. Kutsuisin ala-aste aikaisen esiintymiskaverin ehdottomasti mukaan keikalle.

kahava84
64/57 | 

Niin monta, niin monta, rakastuin mä luuseriin, usein kuunneltu ikävä kyllä 😅 satasen laina on huippu. Ja muistoja monia monesta kappaleesta.

1989
65/57 | 

Viimeinen, tuo niin lapsuus ja kasetti ajat mieleen :D

Tankki
66/57 | 

Satasen laina! Teininä "pukeuduttiin" bestiksen kanssa Jonnaksi ja Eriniksi ja monet biisit tuli opeteltua ulkoa, tämä erityisen hyvin kun usein sai olla kinuamassa rahaa/lainaa vanhemmilta 😅

Kalmavarvas
67/57 | 

Seksi vie ja taksi tuo, kuunneltiin sitä ehkä 8-vuotiaana kun olin kaverilla yökylässä repeatilla iltamyöhään ja leikittiin barbeilla.

Tartsi
68/57 | 

Rakastuin mä luuseriin tulee ekana mieleen. Lapsuusmuistojahan siitä tulee. 😃

Jenuli
69/57 | 

Seksi vie ja taksi tuo. Pikku tyttönä kavereiden kanssa laulettiin ja tanssittiin tuon biisin tahtiin, vaikka ei paljon ymmärretty mistä siinä kerrottiin. Kerran NB keikalla käyneenä ois kyllä huippua päästä uudestaan!

Hipsukka
70/57 | 

Mun ystävä kova Naikkari fani 😊 Olis parasta kun hän pääsisi tapaamaan heidät! Syytön, Satasen laina, Rakastuin mä luuseriin... Muistoja nuoruusvuosilta 😊

Vierailija
71/57 | 

Ensimmäisenä tulee mieleen Sfkr eli tietenkin Sairaanfuckingkipeenraastavaa :) Sitä me ystävän kans luukutettiin vähintäänkin silloin kun vuosisadan teinirakkaustarinat päätty eli muutaman viikon välein 😁

Mä haluun olla Nylon!
72/57 | 

Sairaanfuckinkipeenraastavaa, sitä tulee kuunneltua vieläkin viinilasin ääressä. Seksi vie ja taksi tuo mieleen entisen duunipaikalla Hki:ssä 90-luvun lopulta. Keittiössä soitettiin ja kokattiin.

Susanna1988
73/57 | 

Viimeinen. Tulee kouluajat mieleen, kun esitettiin se jossain koulun juhlassa.

Metsis
74/57 | 

Viimeinen. En mikään himofani tuohon aikaan. Erinin oma musiikki kolahtanut enemmän myöhemmin. Olisihan mahtava päästä tapaamaan.

Tinsku87
75/57 | 

Syytön ehdottomasti. Se sopi hyvin kuvaan mulle siihen aikaan. Ja osaan ulkoa vieläkin. 😉

Kaisa
76/57 | 

Rakastuin mä looseriin on ehkä best..se vaan on niin omalle kohdalle osuva❤️ ja nailoneilla on ihan liian monta muutakin hyvää biisiä! Ois huikeeta tavata nää supernaiset livenä😻

TiiAnnika
77/57 | 

Eniten tulee kuunneltua Nukutaan - biisiä, se vie takaisin teini-ikään tai Naparengas - biisiä, joka on mielestäni Nylon beatiä parhaimmillaan!

Teflon84
78/57 | 

Seksi vie ja taxi tuo, oli villiä nuoruutta jolloin biisi paljon soi, sopi elämääni,Naparengas on myös suosikkeja, napakoru ei kylläkään rengas koristaa napaani edelleen.

Ninni9999999
79/57 | 

Venäjää. Kuuntelin sitä silloin iun voin aika huonosti paljon. Nyt biisi muistuttaa muutoksista.

rakastuinmäluuseriin
80/57 | 

Rakastuin mä luuseriin! Nylon Beat jäänyt ensimmäisen kerran mieleen pikkutyttönä, kun siskoni katsoi Laura-sarjaa (muistaakseni tämän niminen) ja kyseinen biisi oli sarjan tunnarina. Pikkusiskona piti tietenkin joskus sarjaa vierestä katsoa!

Mirabels
81/57 | 

Syytön ja satasen laina. Muistan hoilanneeni näitä useaan otteeseen nuorempana :D

Kr
82/57 | 

Rakastuin mä looseriin oli lukioaikoina lohduttava kappale kun naiset rakastui vain renttuihin.

Naana89
83/57 | 

Lapsuuden ajan lemppari rakastuin mä luuseriin, joka uppoaa edelleen❤️

maifella
85/57 | 

Rakastuin mä luuseriin on kyl kova😄

Sartsa76
86/57 | 

Satasen laina. Odotin esikoista, kun nuorin pikkusiskoni ystävänsä kanssa esiintyi Dannyn "Tie tähtiin" ohjelmassa Nylon Beattina ja he lauloivat Satasen lainan. Itse en raskauden vuoksi silloin päässyt laivalle katsomaan nauhoitusta (itseasiassa esikoinen täyttää parin viikon päästä 18v) mutta olisi upeaa antaa pikkusiskolleni ja hänen ystävälleen liput ja tapaaminen. Esiintymisestä huolimatta tytöt eivät tainneet ikinä nähdä Nylon Beattiä livenä, koska olivat niin nuoria. Tyttöjen kuva taisi hetken olla jossain MTV 3: sen Nylon Beat mainoksessakin, kunnes ilmoitin, että kuvassa on siskoni ja hänen ystävänsä 😂 Kovia Nylon Beat faneja tytöt olivat ja ovat vieläkin.

Jeguli
88/57 | 

Satasen laina ehdottomasti! Villit nuoruuden kesäillat tulee mieleen 😂 ystäväni on tulossa etelästä Ouluun ja olisi mahtava päästä hänen kans joraileen lauantaina keikalle 💃

N-M
89/57 | 

Satasen laina oli ala-asteella aika hitti, discossa kuunneltiin! Mutta myös Rakastuin mä luuseriin, olihan ne ihastumiset ja "seukka" hommat niin kovin dramaattisia silloin teininä 😅 Voi mitä aikoja!!!

Vierailija
90/57 | 

Hei dj.. jotenki on niin todentuntunen ja hyvällä tavalla synkkä biisi.

Nunnuuu
91/57 | 

Takapulpetin poika, jotenkin muistuttaa seiskaluokasta 😁

:)
92/57 | 

Satasen laina. Se vaan jää päähän yhä uudelleen ja uudelleen!

Anniemarie
93/57 | 

Ehdottomasti Viimeinen. Siinä jo alkusoundi saa niin hyvän fiiliksen päälle, että huh!
”Kaikki tietää sen...” 😊

Oulun tyttö
95/57 | 

Viimeinen. Mukava nan, nan, naa-rallatus jää taatusti korvamadoksi soimaan. Tosi kiva olisi kyllä päästä Naikkareita ja muitakin esiintyjiä lauantaina katsomaan.

Hansup
96/57 | 

Viimeinen -biisi on kirkkaimmin jäänyt mieleen. Sen tahtiin vedettiin monen monta tanssi- ja lauluesitystä ala-aste ikäisenä ja samaa menoa on aikuisuuden tultua jatkettu sitten karaokessa. Sanat muistaa edelleen vaikka silmät kiinni ja takaperin.

JS
97/57 | 

Rakastuin mä luuseriin. Teininä tuli paljonkin kuunneltua, mutta edelleen voi todeta että sanat kolahtaa välillä ja kovaa. Olispa ihana yllättää ystävä lipuilla ja mennä yhdessä tapaamaan Nylon Beatin tyttöjä :)

Heinolan tyttö
98/57 | 

Aikoinaan Naikkarit esiintyivät Heinolan Vossikassa, olikohan vuosi -97 mutta en ollut vielä täysi-ikäinen mutta baariin pääsin silti. Olin siskon miehen kanssa eturivissä ja tunsin niin aikuiseksi itseni että 😉 Osattiin sanat ja osataan vieläkin, oi niitä muistoja ja niitä aikoja on ikävä. Olisipa kiva päästä fiilistelemään taas.

Henttara
99/57 | 

Teflonlove,ihan paras biisi ikinä😍
Teininä radiosta nauhotettu c kasetille biisejä kun ei koskaan omaa levyä saanut. Näitä nylon beatin biisejä on kaikkia kuunnelta niiiiin paljon et osaa vieläki kaikki ulkoa☺️

Jahauskaa
100/57 | 

seksi vie ja taksi tuo, serkun kanssa sitä kuuneltii kun kaupunkiin lähdimme viettää iltaa.. Useimmiten taxi vei ja toi, seksiä vähä vähemmän :) t alle 40v miehet

MaPa
101/57 | 

Kyllä tuli Nylon Beatia kuunneltua teininä. Viimeinen on kyl kunnon korvamato, aivan huippu!

Valmisfestareille :D
102/57 | 

Seksi vie ja taksi tuo-biisi on lemppari! Kertoo hyvin, miten kaikki kääntyy hyväksi, vaikka välillä on huonoja päiviä :) Meillä oli parhaan ystäväni kanssa oma show "Nailon ja Sukka" :D Mä olin tietty sukka.. Laulettiin Nylon Beatin kappaleita ja keksittiin omia biisejä ja esiinnyttiin mökin katolla. Nuoruus takas ja fiilisteleen :D

-ms-
103/57 | 

-Ainut jonka sain-
"Miljoona frendii multa kuin kadonnut ois
Kun ne oli kylmää tulta ja hiljaa hiipui pois
Mut yksi on vieläkin mun rinnallain
Sä oot se ainut jonka sain" Voin laulaa vieläkin, tuona julkaisuaikana tammikuussa 1999 kaverini oli ollu jo yhen lukukauden yläasteella ja mä kärsin ala-asteella. Odotin melkein päivittäin, että milloin hän kotiutuu. Silloin ei edes sään takia paljon pakiteltu, jos halus kaverille kylään ja ite piti kulkea se parin kilsan matka. Ollaan syrjäkylän nuoria ja he olivat lähimmät naapurit toiseen suuntaan :D Tässä vuosien saatossa ollaan käyty vaikka ja mitä läpi, mutta silti ollaan yhteyksissä ja ystäviä. Ja tänä päivänä meillä on pidempi välimatka ja nähdään harvoin, mutta silti yhteys on jäljellä ja toivottavasti vielä pitkään rakas Nanna....

Kapero
104/57 | 

Rakastuin mä luuseriin. Teininä limudiskossa suutelin ekaa kertaa tämän tahtiin. Ja Nylon Beat esiintyi siellä ihan livenä!!!

Naikkaritfani
106/57 | 

12 apinaa oli oma suosikkini. Naikkareiden biisit herättävät nostalgisia fiiliksiä, mutta myös sitä girl poweria ja särmää, mitä biisit omina ala-asteaikoina minulle toivat. Kuvittelin esim. 12 apinan kuvaavan niitä monia ihailijoitani (joita tosiasiassa oli olemassa vain ehkä omassa päässäni...) ja omaa suhtautumistani poikiin vielä sillä hetkellä. Myöhemmin toki suhtautuminen vastakkaiseen sukupuoleen muuttunut.. :)

Päivi Inkeri
107/57 | 

Muisto liittyy mun entiseen työhön Rokuan kuntokeskuksessa ja biisiin 12 apinaa. Mulla oli kasetilla palijo biisejä, se soi sitte taustalla ku vejin asiakkaille jtn ryhymää, esim allasjumppaa, kuntosalilla kiertoharijottelua tai lihaskuntoryhymää.
Yks biisi tosiaanki oli 12 apinaa, ja oih! miten hyvin se passas jumppaan ku jumppaan :D

naikkarifanit
108/57 | 

Lempparibiisi on Jos, mutta Seksi vie ja taksi tuo lähtee parhaiten karaokessa ystäväni kanssa, hänet veisin myös festareille mikäli arpaonni suosii!

HenniLa
Liittynyt9.5.2018
109/57 | 

Sairaanfuckingkipeenraastavaa! Koska elämä nyt vaan oli niin kipeenraastavaa aikoinaan, kun pojat oli urpoja, Leviksen 555 liian kalliit ja vanhemmat ei tajunnu.

Henni la
110/57 | 

En päässyt lisäämään sähköpostia aikaisemmin eli tässä se!

Vierailija
112/57 | 

Hei dj, tätä luukutin teininä.

Lilja
113/57 | 

Nylon beats venäjää jotenkin surullinen rakkaus laulu mutta ihana

Annakaisa Vääräniemi
Liittynyt25.4.2016
114/57 | 

Kilpailu on päättynyt.
Nylon Beat -tapaamisen voitti Minna Sergejeff Iistä. 

Kiitos kaikille osallistujille! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tervetuloa mukaan Adventuristan matkaan!
Olen Annakaisa, intohimoinen seikkailija ja Me Naisten toimittaja sekä bloggaaja.
Tämä blogi on täynnä matka- ja teetarinoita.
Contact: annakaisa_vaaraniemi@hotmail.com

Olen reissannut yhteensä 71 valtiossa, ja suosikkini on Japani. 
Nyt olen Helsingissä (heinäkuu 2020), mutta mieleni on vielä Fukuokassa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Tammikuu
2019
Joulukuu
Syyskuu
2018
Marraskuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2017
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu

Kategoriat