Suomessa on japanilaisen kosmetiikan buumi. On se ollut jo vähän pidempään päällä, mutta tällä hetkellä tuntuu, että se on kiivaimmillaan.

Japanin ihmetuotteita markkinoidaan kaupoissa ja lehdissä. Niistä tehdään juttuja sekä kirjoitetaan ylistävästi. Subarashii!

Ainoa juttu, joka vähän harmittaa, liittyy japanilaisten tuotteiden hintoihin. Täällä Suomessa japanilaisesta kosmetiikasta esitellään ne kalleimmat tuotteet. J-beauty on teknologiaa ja innovaatioita. Sadan euron tuotteita ja hoitoja.

Vaikka J-beauty sisältää oikeasti edullisempiakin tuotteita kuin sensaita ja shiseidoa.

Itse asiassa Japanissa päivittäiseen kauneudenhoitoon kuuluvat myös ilmaiset kuumat lähteet ja muutaman euron naamiot.  Olen aiemmin kertonut, kuinka opiskelijabudjetilla löysin elämäni parasta kosmetiikkaa 100 jenin kaupoista.

Tällä hetkellä japanilaiset meikkini ovat melkein jo loppu; pitäisi päästä pian satsaamaan lisää. Onneksi hätätilassa niitä voi tilata netistäkin, mutta näin perinteisenä meikkien ostajana suosin vielä fyysisiä kauppoja.

Haluan kuitenkin esitellä muutaman luottotuotteeni, joita hankin aina Japanista:

 

1. Paras tuote rasvoittuvalle nenälleni

Helposti kiiltävä nenäni rakastaa valkoista ”öljyn sitojaa”, joka hillitsee ihoni rasvoittumista.

Pienessä sinisessä pullossa oleva tuote on japanilaisteinien suosikki, mutta se toimii vähän vanhemmallakin iholla. :-) Putelin teemat vaihtuvat: välillä siinä on ollut eläimiä, tällä kertaa on Ressu-koira.

Ettusais Oil Block Base, noin 15 euroa

 

2. Ehkä kaunein puuteri koskaan

Tämä puuterirasia! Se on niin kauniskin. Ehkä vähän överi minun makuuni, mutta huomiota se pakkaus herättää ja sisältö toimii kuin unelma.

Luin aikoinaan tästä puuterista jostain kansainvälisestä naistenlehdestä ja kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa, ymmärsin heti, miksi tätä hehkutetaan.  Siinä on suojakerroin 26. Se on kevyt, mutta silti pitää hyvin kiillon pois ja kaiken lisäksi se on 72-prosenttisesti mineraalipuuteri. Todella helppo pestä poiskin!

Canmake Finish Powder, noin 8 euroa

 

3. Taikaripsien luottotekijä

Ripsivärin alle tai pelkästään harjattava ripsien taivuttaja-aine tekee ihmeitä! Se kaartaa omat ripseni kuin olisin käyttänyt ripsien taivutinta sekä antaa niille vähän pituutta lisää. Tämä on ihana, uusi kokeilu marraskuun 2018 reissultani.

Canmake Quick Lash Curler, noin 8 euroa

 

4. Kyyneleidenkin kestävät, 24/7-rajaukset

Japani on silmänrajauskynien ihmemaa. Niitä on kaupan supermarketeissa ja kosmetiikkaliikkeissä monta metriä. Ja ihan parhaimpia ovat niin sanotut ”tatuiointikynät” eli vuorokauden kestävyyden lupaavat rajauskynät. Mitkään rajauskynät, jotka olen hankkinut Suomesta, eivät ole koskaan toimineet yhtä loistavasti.

Ylläolevassa kuvassa ei ole japanilaista rajauskynää, vaikka niitä kyllä löytyy muutama meikkipussistani. Mutta suosittelen vaikkapa tätä:

K-palette 1 Day Tattoo Real Lasting Eyeliner, noin 14 euroa

 

Lisää aiheesta:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tervetuloa mukaan Adventuristan matkaan!
Olen Annakaisa, intohimoinen seikkailija ja Me Naisten toimittaja sekä bloggaaja.
Tämä blogi on täynnä matka- ja teetarinoita.

Olen reissannut yhteensä 70 valtiossa.
Syyskuussa 2019 jäin vuorotteluvapaalle ja lähdin kahdeksan kuukauden reissuun. Nyt olen Japanissa.
Contact: annakaisa_vaaraniemi@hotmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Syyskuu
2018
Marraskuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2017
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu

Kategoriat