Balin kaupoista kosmetiikkamyymälät ja hyvinvointiputiikit ovat suosikkejani. Voisin kierrellä niissä vaikka kuinka pitkään ja kokeilla kaikkia eri tuotteita. Vaikka ihoa ja kehoa on halpa hoidattaa salongeissakin, varaan mieluummin näin opiskelijabudjetilla minua miellyttävät kauneustuotteet majapaikkaani.

Olen nyt kolmella Balin-reissullani vihdoin oppinut, että mitä ei kannata tuoda mukanaan Suomesta – koska niitä saa niin halvalla Balilta. Tässä lyhyt lista kauneuslöydöistäni: 

1. Kasvonaamiot

Kosteuttavaa, nostattavaa, rentouttavaa… Kasvomaskien kauneuslupaukset ovat monipuoliset – ainakin paperilla. Mutta yksi asia on varma: kun illalla varaa itselleen 10–15 minuuttia kasvomaskiaikaa, voi samalla aloittaa rentoutumisen kohti levollista yöunta.


Halvimmat maskit 0,60 euroa / kappale.

2. Kuorintavoiteet

Hus, rantahiekalle! Balilaiset kuorintavoiteet ovat ihanan pehmeitä ja tuoksuvat lempijutuiltasi. Pieniä pyöreitä rasioita saa melkein joka kaupasta, alkaen yhdellä eurolla. Näitä käytän kasvoista varpaisiin.

Huomio! Aasialaiset ovat ihan hulluina valkaiseviin aineosiin, ja osassa kuorinta- ja kosteusvoiteissa on mukana whitening-aineita.

3. Aromaterapeuttinen roll-on

Jos siedät yhtään hajusteita, tämä pieni roll-on on kätevä pitää käsilaukussa. Sitruunantuoksuinen piristää ja raikastaa. Eukalyptus viilentää, jos vaikka hyttynen puree. Laventeli rauhoittaa. Laitan usein ennen joogatuntia sitruunanruohon tuoksuista roll-onia nilkkoihin, käsivarsiin ja taipeisiin hyttyssuojaksi. Se myös tuntuu kivan viileältä iholla.  

Halvimmat roll-onit (ylähylly) 0,80 euroa / kappale. Kuvassa olevat noin euron. 

4. Kosteusvoiteet

En tarvitse Suomessakaan koskaan kosteusvoiteita, enkä liiemmälti täällä auringossakaan. Mutta hankin Balilta aina suosikkiani, matchantuoksuista vartalovoidetta, joka relaksoi mukavasti illalla. Kosmetiikkakaupoista saa myös paljon erilaisia kosteusvoiteita, jotka on valmistettu pelkästään luonnollisista ainesosista.

Alkaen 0,70 euroa / kosteusvoidepurkki.

5. Nenälaput

Nenästä likaa poistavat laput ovat tuttuja Suomessakin, mutta Balilta niitä saa paljon halvemmalla. Ja niitä on kymmeniä erilaisia: hellävaraisia, tuoksuvia, supertehokkaita. Itse ostan nenälappuni miesten puolelta, sillä ne ovat kaikista tehokkaimpia.

Alkaen 1,20 euroa / 5 liuskaa.

6. Hiusöljyt ja -hoitoaineet

Auringossa on syytä käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta tai öljyä. Ellet ole vannoutunut yhden merkin käyttäjäksi, kannattaa Balilla kokeilla muun muassa Ellips-sarjan hiusnaamiota ja hiuksiin jätettävää tehohoitoa, hiusvitamiinia. Henkilökohtaisesti en enää koskaan kanna Balille mukanani hiustenhoitotuotteita – paitsi kuivashampoota, jolla on kätevä pitää paksu otsatukka kuosissa ja pidentää hiustenpesuväliä muutenkin.

Kymmenen euron setti hiusvitamiinia, hoitoainetta, hiusnaamiota ja uv-suojaa. 

Tuo mukanasi Suomesta

– jos käytät:

  • Kuivashampoo
  • Pikkuhousunsuojat
  • Tamponit
  • Aurinkorasva

Näitä ei välttämättä löydy Balilta tai sitten ne ovat niin kalliita, että halvemmalla löydät tuotteen, kuten aurinkorasvan, Suomesta tai lentokentältä.

Mitä Bali-tuotteita sinä käytät?

Rakastan myös aromaterapeuttisia öljyjä, huonetuoksuja sekä saippuioita, joita olen aiemmilla reissuillani hamstrannut Balilta. 
Onko sinulla jotain luottotuotteita, joita käytät? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tervetuloa mukaan Adventuristan matkaan!
Olen Annakaisa, intohimoinen seikkailija ja Me Naisten toimittaja sekä bloggaaja.
Tämä blogi on täynnä matka- ja teetarinoita.
Contact: annakaisa_vaaraniemi@hotmail.com

Olen reissannut yhteensä 71 valtiossa, ja suosikkini on Japani. 
Nyt olen Helsingissä (heinäkuu 2020), mutta mieleni on vielä Fukuokassa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
Tammikuu
2019
Joulukuu
Syyskuu
2018
Marraskuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2017
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu

Kategoriat