Mä oon luonnostani aika eristäytyvä tyyppi ja jos saan valita niin keskiverto arki-iltana mieluummin eristäydyn kotiin kuin lähden näkemään kavereita. En tiedä, onko Espanjan aurinko pehmentänyt pääni vai mistä suunnasta nyt oikein tuulee, mutta mä oon viimeisen kahden viikon aikana ollut ihan super, hyper sosiaalinen! Oon joka ikinen päivä töiden jälkeen tehnyt jotain jonkun kanssa tai lähtenyt jonnekkin isomman porukan mukana. Onko tää nyt sitä kaksikymppisille ominaista laumakäyttäytymistä, jonka oon täysin skipannut omasta nuoruudestani, ja mistä oon vaan kuullut villejä huhuja?

Työpäivien jälkeen oon: käynyt keskustassa pyörimässä useampana iltana, lähtenyt extempore olusille, ollut mukana Love Island -kisakatsomoissa, kävellyt rannalle porukalla, juossut rannalle, mennyt bussilla biitsille ihan vaan uimaan ainakin kolmesti, syönyt tapaksia ja tehnyt ristiretkiä paikallisiin ruokakauppoihin isolla jengillä. Ja arvatkaa mitä? Mä oon nauttinut siitä ihan älyttömän paljon!

Yksi toinen iso ja vielä isompi asia on se, että mun asenne muihin ja erityisesti tuntemattomiin ihmisiin on ollut todella avoin. Mä oon jossain podcastin jaksossa todennut, että mä suhtaudun lähtökohtaisesti super pessimistisesti ja epäinnokkaasti vieraisiin tyyppeihin. Oon huono small talkaamaan ja mun perusasenne tutustumistilanteissa on suhteellisen jähmeä ja jäykkä. Kuinka ollakaan, viimeiset kaksi viikkoa oon ollut innoissani uusista tuttavuuksista. Oon vilpittömästi halunnut tutustua uusiin tyyppeihin ja jutellut niitä näitä aina kun tilaisuus sallii. Ihan sairaan siistiä!

Nyt mietinkin seuraavaa. Mistä nämä muutokset omissa toiminta- ja käyttäytymismalleissa johtuvat? Onko syynä se, että:

a) mussa on aidosti tapahtunut joku perustavanlaatuinen iso muutos (epäilen!) kanssaihmisiä ja elämää yleensäkin kohtaan. 

b) tiedän nykyisen pestin olevan lyhyt ja haluan ottaa siitä kaikki tapahtumat ja ihmiset irti tulevaa varten. 

c) uusien ihmisten, tilanteiden ja työn tuoma alkuhuuma

d) Espanjan auringon ja lämmön luoma combo, joka saa käytöksen muuttumaan radikaalisti?

 

Näihin tunnelmiin. Nyt menen suihkuun ja valmistaudun lähtemään kuuntelemaan illalla keikkaa baariin. Keikkaa, joka alkaa vasta klo 23.00. Aika radikaalia tällaiselta kotihiireltä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

20-30-40 tarkastelee elämää ja ilmiöitä kaksikymppisen Ida-Liinan, kolmikymppisen Alinan ja nelikymppisen Tuomaksen näkökulmasta. Kuuntele uusin podcast joka tiistai Suplasta!

Hae blogista

Instagram