Osallistu kilpailuun ja voita Voita vuoden Hair & Nail -tuotteet!
Osallistu kilpailuun ja voita Voita vuoden Hair & Nail -tuotteet!

Hiusten ja kynsien kasvuun, kiiltoon ja rakenteeseen voidaan vaikuttaa oikeilla ravintoaineilla. Ulkoisesti käytettävät vahvistavat aineet, kuten hiuksiin levitettävät hoitotuotteet ja kynsiin siveltävät suoja-aineet hoitavat yleensä vain hiuksen ja kynnen näkyvää osaa. Kasvaakseen vahvoiksi hiukset ja kynnet tarvitsevat oikean määrän oikeanlaisia ravintoaineita.


Kauniit hiukset ja kynnet. Sisältäpäin. Oletko jo kuullut uutuudesta?

Salaisuus kauniisiin hiuksiin ja kynsiin löytyy nyt uudella tavalla - sisältäpäin. IMEDEEN-kapselit sisältävät tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään hiusten ja kynsien terveyttä. IMEDEEN Hair & Nails koostuu yhdistelmästä tärkeitä ravintoaineita kuten piitä, sinkkiä, biotiinia ja muita B-vitamiineja. Yksi IMEDEEN Hair & Nails -kapseli päivässä riittää tukemaan hiusten ja kynsien terveyttä.

Osallistu kilpailuun!

Osallistu kilpailuun 31.12. mennessä vastaamalla oheiseen kysymykseen ja antamalla yhteystietosi. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl vuoden IMEDEEN Hair & Nails -tuotteita (arvo 234 euroa) ja 15 kpl puolen vuoden IMEDEEN Hair & Nails -tuotteita (arvo 117 euroa).