KEHAISIKO POMO ohimennen? Valmistiko puoliso yllätysillallisen? Mikä hetki arjen keskellä on ollut maljannoston arvoinen?

KERRO TARINASI ARKEA kirkastaneesta ilon aiheesta. Lähetä meille kertomus ja kuva siitä. Valitsemme kerran kuussa yhden tarinan, joka julkaistaan Me Naiset -lehden sivuilla ja netissä.

 

Lue alta Virven syyskuun voittajatarina, kuinka hänen poikaystävänsä kosi häntä kesken kesäisen pyöräretken rantakalliolla, jolla he olivat olleet toisilla treffeillään aiemmin! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan joulukuussa 1300 euron arvoinen matka Freixenetin kotiseudulle Barcelonaan.

Lue myös kesäkuun, heinäkuun ja elokuun voittajatarinat!

VINTAGE RESERVA

Freixenet Vintage Reserva on korkealaatuinen Brut Nature Cava. Laadun takaavat käsin poimitut ja valikoidut Macabeo-, Xarel.lo- ja Parellada-rypäleet sekä vähintään 24 kuukauden kypsymisaika pullossa. Vintage Reserva kuohuviinissä on sokeria vähemmän kuin 3g/l ja se on luonnollista, toisessa käymisessä syntynyttä.

Väriltään vaalean oljen keltainen kuohuviini on erittäin kuivien kuohuviinien ystävien suosikki. Vintage Reserva on maultaan sitruksinen, kevyen viheromenainen ja hennon yrttinen - kokonaisuus rakentuu raikkaan hapokkaaksi elämykseksi. Se soveltuu juhlamaljaksi ja seurustelujuomaksi sekä nautittavaksi läpi aterian.

Kilpailun säännöt: Kilpailuun osallistuvat 20.11.2013 mennessä kaikki tarinan kirjoittaneet ja kuvan lähettäneet. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tarina, ja mahdollisesti kuva, julkaistaan Me Naiset lehdessä sekä verkossa. Sanoma Magazines Finlandin tai Hartwa-Traden henkilökunta sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.