Suomalaiset naiset kertoivat verkkokyselyssä alkuvuonna, mitä he olisivat valmiita tekemään ihonsa nuorekkuuden puolesta. Lähes neljä viidestä vastaajasta koki anti-age-voiteen itselleen sopivimmaksi ratkaisuksi.

Niille naisille, jotka mielellään silottaisivat ikääntymisen merkkejä kasvoiltaan mutta joille kosmeettiset toimenpiteet tuntuvat liian radikaalilta tai kalliilta ratkaisulta, on kehitetty tähän asti tehokkain anti-age-voide. Revitalift Laserin vaikutukset ovat niin merkittävät, että ne pärjäävät tehokkuudessaan jopa laserhoidolle.

Kun Revitalift Laser -voiteen tuloksia verrattiin yhteen hoitokertaan fraktionaalisella laserilla, havaittiin, että vaikutukset ihon pintasoluihin ja ryppyjen syvyyteen olivat liki samanlaiset. Käyttämällä voidetta kaksi kertaa päivässä kahdeksan viikon ajan silmäkulmien iho kiinteytyi ja rypyt pienenivät 14 prosenttia, kun fraktionaalisen laserhoidon vaikutus oli 17 prosenttia*.

Voiteen tehokkuuden salaisuus on kolmen ainesosan yhdistelmä. Jo 14 vuoden ajan kehitetty Pro-Xylane™-molekyyli auttaa kiinteyttämään ihoa ja parantamaan sen kimmoisuutta. Ihoa kuoriva LHA edesauttaa vaikuttavia ainesosia pääsemään syvemmälle ihoon sekä pehmentää ihoa ja tasoittaa sen väriä. Pilkottu hyaluronihappo puolestaan auttaa täyteläistämään ihoa.

* 50 naista, 8 viikkoa. Ryhmä 1 käytti Revitalift Laser -voidetta 2 kertaa päivässä. Ryhmä 2 kävi fraktionaalisessa laserhoidossa. Ryppyjen syvyyden mittaustulos. Asiantuntijoiden objektiivinen arvio.