Arki voi joskus tuntua tympeän tasaiselta puurtamiselta. Onneksi pienetkin asiat voivat piristää päivää ja tuoda valopilkkuja arjen keskelle. Mikä voisikaan piristää enemmän kuin puhelinsoitto vanhalta ystävältä harmaana päivänä tai työkaverin leipomat tuoreet pullat iltapäiväkahvilla?

Lemon Juice & Glycerine – Sitruunailoa käsistä varpaisiin

Lemon Juice & Glycerinen uudistuneet tuotteet tuovat pirteällä värityksellään ja raikkaalla tuoksullaan iloa arjen keskelle.
Nyt käsivoidevalikoimamme on uudistettu vastaamaan entistä paremmin kuluttajien toiveita – täyteläisen Perinteisen käsivoiteen lisäksi saatavilla on nopeasti imeytyvä Kevyt käsivoide kahdessa eri pakkausmuodossa.

Lemon Juice & Glycerinen valikoimasta löydät myös ihanat käsisaippuat arkea piristämään. Erittäin riittoisat ja pehmeän raikkaat vaahtosaippuat pesevät kädet pehmeällä vaahdollaan, joka huuhtoutuu helposti ja nopeasti käsistä. Kolme raikasta tuoksuvaihtoehtoa: Puuvilla-sitruuna, Rosmariini-sitruuna ja Avokado-sitruuna.

Uutuutena saatavilla on nyt myös Hoitava jalkavoide. 15 % sheavoita sisältävä jalkavoide hoitaa jalkapohjat pehmeäksi.

Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tutustu tarkemmin valikoimaan Lemon Juice & Glycerinen nettisivuilla www.ljg.fi.

Kerro meille lyhyiden perusteluiden kanssa kuka on se henkilö, joka tuo iloa sinun päivääsi ja voit voittaa teille yhteisen hemmotteluhetken Kämp Spa -kauneushoitolassa (lahjakortin arvo 300 euroa). Kilpailu on voimassa 7.7. saakka.

Arvomme vastaajien kesken myös 10 kpl Lemon Juice & Glycerinen tuotepaketteja (arvo 50 euroa).