KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Loppuvuoden odotetuin kohokohta on tietysti pikkujoulut. Olipa suunnitelmissasi ylelliset illalliskutsut, rentoa istuskelua kavereiden kesken tai vaikka saunailta, juhlatilalla saa helposti luotua uutta ilmettä ja lämmintä tunnelmaa suosikkijuhlaan. Inspiraation kasvattamiseksi kokosimme tähän artikkeliin Suomen parhaat juhlatilat, joissa juhlitaan niin yrityksen pikkujoulut kuin ystäväporukan lämminhenkiset kokoontumiset.

Katso alta lista 15 uniikista juhlatilasta ympäri Suomen!

1. G LIVELAB / THE SUITE, HELSINKI

The Suite on osa Kaartinkaupungissa sijaitsevaa musiikki- ja tapahtumaklubi G Livelabia. Kattokerroksen törkeän siisti monitoimitila avattiin toukokuussa 2018, ja se on tyylikäs ja urbaani tila isommankin porukan pikkujouluille. Juhlatilan kruunavat silmiä hivelevä sisustus ja tunnelmallinen sauna.

Lue lisää G Livelabin Suitesta

2. STORFINNHOVA GÅRD / MAANALAINEN SAVUSAUNA, KEMIÖNSAARI

Tervetuloa Disney-elokuvaan! Satumaisen Stordfinnhova Gårdin tiluksilla on täysin ainutlaatuinen, maanalainen savusauna, josta näkyy ulospäin vain yksi hirsiseinä. Valtavista graniittilohkareista rakennettuun saunaan mahtuu kerralla häkellyttävät 28 saunojaa. Tunnelmaa saunaan luo metsäpuro, joka virtaa osittain saunatilan läpi ja muodostaa sinne vilvoittelualtaan.

Lue lisää Storfinnhova Gårdista

3. VIINIKELLARI ETELÄRANTA 16 / HELSINKI

Täydellinen pikkujoulutila viinin ystäville. Jos toiveena on, että koko porukka mahtuu saman pöydän ääreen, Viinikellari Eteläranta 16 on nappivalinta. Illan voi viettää rattoisasti illastaen tai viinejä sommelierin avustuksella maistellen.

Lue lisää Viinikellari Eteläranta 16:sta

4. ROOTS HELSINKI

Yhdistelmä joogaa, kakkua ja elämää. Kallion sydämessä sijaitseva Roots on rosoisen tunnelmallinen kohtaamispaikka, jossa voi järjestää yksityisen joogatunnin tai vaikka raakakakku-workshopin.

Lue lisää Roots Helsingistä

5. ROSTER / YLÄKERTA, TURKU

Näissä pikkujouluissa ei tarvitse pönöttää – Turun Rosterissa velvollisuudet jätetään narikkaan. Maaherran makasiinissa sijatsevassa ravintolassa historia ja nykyaika kohtaavat toisensa rennolla twistillä. Viihtyisä ravintola on ilo paitsi silmälle myös makuhermoille, koska pääroolia Rosterissa näyttelevät parhaista raaka-aineista valmistettu ruoka sekä herkulliset cocktailit.

Lue lisää Roster Turusta

6. VARTIOVENE 55, HELSINKI

Vartiovene 55 on jännittävä valinta niille, jotka kaipaavat pikkujouluihin jotain aivan uutta. Kyseessä on Suomen Merivoimien entinen sotalaiva, joka on valjastettu juhlakäyttöön. Aluksen kokoustilat, sauna ja ulkoporeallas ovat ympärivuotisessa käytössä ja hurjapäisimmät pääsevät jopa avantoon.

Lue lisää Vartiovene 55:stä

7. TEATTERI TOIVO, HELSINKI

Haluatko järjestää ikimuistoiset pikkujoulut, joita muistellaan vielä ensi vuonnakin? Helsingin Hermannissa sijaitseva Teatteri Toivo on vastaus kaikkiin toiveisiin. Juhlatila tarjoaa somistustarpeita aina teatterivaloista illallispöytiin. Tilassa ei ole pysyviä lavarakenteita, joten sitä voi muokata vaivatta.

Lue lisää Teatteri Toivosta

8. ELVA EVENT LOFT / HELSINKI

Tyylikäs kattohuoneisto minimalistisen tyylin ystäville. Elva Event Loftissa nostalgiset rakenteet yhdistyvät moderniin tyyliin mutkattomalla tavalla. Elva on tabula rasa; avara ja pelkistetty tila luo mahdollisuuden persoonallisten pikkujoulujen toteuttamiselle.

Lue lisää Elva Even Loftista

9. VILLA DEGERBY, INKOO

Villa Degerby on upea maalaiskartano, joka sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Degerbyn idyllisessä kirkonkylässä. Kauttaaltaan remontoidussa kartanossa on viisi makuuhuonetta ja yöpymismahdollisuus 14 vieraalle. Täydellinen pikkujoulukohde niille, jotka haluavat vetäytyä maaseudun rauhaan.

Lue lisää Villa Degerbystä

10. PRIVATE BAR GROTESK, HELSINKI

Paraatipaikalla Helsingissä sijaitseva Grotesk on tyylikäs, tunnelmallinen ja urbaani juhlatila. Rustiikkiset tiiliseinät ja matalat holvikatot tarjoilevat puitteet pikkujoulukauden tyylikkäimmille selfieille. Mikäli kaipaat seurueellesi ohjelmaa, yksityistilassa on oma baari, jossa on mahdollista järjestää esimerkiksi drinkkikoulu.

Lue lisää Private Bar Groteskista

11. VALOSALONKI, TAMPERE

Ihastuttava tila Tampereen sydämessä. Valosalonki koostuu isosta avokeittiöstä ja tunnelmallisesta salista, joka nimensä mukaisesti tulvii valoa. Tila taipuu moneen, sillä Valosalonkiin mahtuu istumaan 20 vierasta, mutta seisomatilaa riittää jopa 60 hengelle. Valosalongin kautta juhliin saa paitsi cateringin myös toinen toistaan upeammat kukka-asetelmat.

Lue lisää Valosalongista

12. HOLVIKELLARIN SAUNATILA, HELSINKI

Jos pikkujoulujen pääroolia näyttelee sauna, Holvikellarin saunaosasto on pettämätön valinta. Juhlaosaston rustiikkiset tiiliseinät ja tilava sauna antavat tunnelmalliset raamit pikkujouluille. Bonuksena uima-allas.

Lue lisää Holvikellarin Saunatilasta

13. RAVINTOLA MUSTA LAMMAS, KUOPIO

Vanhaan oluttehtaaseen rakennettu ravintola Musta Lammas on jo tilana elämys. Jylhät kellariholvit sekä lähituottajia tukeva ruoka- ja juomalista tekevät pikkujouluista mieleenpainuvan kokemuksen. Todellinen helmi Kuopiossa!

Lue lisää Ravintola Mustasta Lampaasta

14. KORJAAMO / VINTTI, HELSINKI

Kulttuuritehdas Korjaamon Vintti tarjoilee viihtyisän tilan pikkujouluille Helsingin Töölössä. Persoonallista ilmettä vintille luovat suuret, värikkäät ikkunat ja kotoisan urbaani sisustus. Tilaa vuokrataan myös kokouskäyttöön, eli juhlatila on täydellinen esimerkiksi henkilöstöjuhlaan – iltapäivän voi viettää seminaarin merkeissä ja illalla heittää kannat kattoon!

Lue lisää Korjaamon Vintistä

15. SAUNAT.FI CITY, HELSINKI

Arvokiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitseva, viihtyisä juhlahuoneisto saa kriittisimmänkin pikkujouluvieraan tyytyväiseksi. Kattohuoneistoon mahtuu viihtymään jopa 30 vierasta, mutta sopii myös pienemmän porukan saunailtaan. Parempaa sijaintia saa hakea, sillä löydät tilan Helsingin ytimestä.

Lue lisää Saunat.fi Citystä

Innostuitko? Jos et löytänyt vielä unelmiesi pikkujoulutilaa, käy tutustumassa Venuu.fin pikkujoulutilatarjontaan: 1000+ tunnelmallista pikkujoulupaikkaa!

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät tilat häihin, juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.