Lapponia korut ovat kaunistaneet suomalaisten naisten elämää jo 50 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi näyttelijä Lena Meriläinen, malli Saimi Hoyer ja laulaja Petra Mauria valitsivat omat suosikkinsa. Valitse kaunein korusetti ja voita Lapponian koruja!

Kilpailu on päättynyt.

Petra Mauria

Millainen koruihminen olet?

”Suosin isoja ja näyttäviä koruja, tyyliin yksi kerrallaan. Joko kaulassani riippuu komean kokoinen riipus tai ranteessa leveä ja monimuotoinen rengas. Näitä käytän nimenomaan keikoilla, koska isot korvikset ovat aika riskaabeleita lavalla. Esimerkiksi käsi tai kitara voi repäistä korvikset helposti irti. Erityisesti hopeakorut sekä mustat ja myös värikkäät korut päätyvät korulippaaseeni.”

Pureeko tämä Lapponia-korulook?
”Tämä on ehdottomasti naisellisin look, joka minulla on ollut kuvauksissa, mutta kokonaisuus tuntuu silti tosi omalta. Tässä on juuri sitä selkeää näyttävyyttä, josta pidän ja erityisesti korvikset ovat ihan näköiseni.”

Petralla pitkät Ibis –korvakorut, 152 €/pari, (alhaalta ylöspäin) kumpuileva Cissia -rannekoru, 379 €, aaltoileva Ibis -rannekoru, 415 €, leveä Origami 12 –rannekoru, 461 €, Kapea Agena –rannekoru, 252 €, monimuotoinen Antarctica –rannekoru, 610 €, teräväkulmainen Hespera –rannekoru, 318 € ja voimakas Reef –rannekoru, 420 €. (925 % sterling silver, suunnittelija Zoltan Popovits). Kerrostettu toppi, 29,95 €, Mexx. Trikooliivi, 49,95 €, Selected Femme. Hapsuhuivi, 40 €, Diesel.

Katso myös Pieni koruopas arkeen ja juhlaan

Lena Meriläinen

Millainen koruihminen olet?

”Tykkään erityylisistä koruista. Minulta löytyy monenlaisia helmikoruja, riipuksia ja  medaljonkeja sekä niin nykyaikaisia sormuksia kuin perintösormuksiakin. Kuitenkin suosin enemmän hopeisia, kuin kultaisia koruja. Kun täytin 50 vuotta, otin itselleni lahjaksi napakorun! Myös napakoruja vaihdan fiiliksen mukaan, tällä hetkellä vatsaani koristaa jouluinen strassitähti...”

Pureeko tämä Lapponia-korulook?

”Voisin hankkia tämän kokonaisuuden heti itselleni. Korut ovat juuri minun  näköisiäni, koska tykkään simppeleistä, mutta näyttävistä koruista. Ihanat materiaalit,  hopean ja kuukiven yhdistelmä toimii täydellisesti!”

Näyttävä Mondo -kaulakoru, 3 500 € ja Mondo-korvanapit, 250 €/pari, Lapponia Jewelry. (925 % sterling silver ja moonstone, suunnittelija Timo Mustajärvi). Laskostettu trikoopaita, 55 €, Part Two.

Katso myös Pieni koruopas arkeen ja juhlaan

Saimi Hoyer

Millainen koruihminen olet?

”Käytän itselleni tärkeitä ”peruskorujani” päivittäin, eli vihkisormusta, kihlasormusta sekä isäni tekemää leveää sormusta. Isäni oli nimittäin ensimmäiseltä ammatiltaan kultaseppä! Lisäksi pienet korvikset sekä aina pakollinen kello täydentävät tyyliäni. Juhlapukeutumistani piristän näyttävillä ja leikkisilläkin koruilla, esimerkiksi hauskalla hiuskoristeella tai vintage-rintakorulla. Hopea ja valkokulta ovat materiaalillisesti ja värisävyllisesti suosikkejani, mutta omistan kaikenlaisia koruja maan ja taivaan väliltä.”

Pureeko tämä Lapponia-korulook?
”Kokonaisuus on aivan mielettömän hieno! Erityisesti hiuskoru on todella upea ja omannäköiseni. Myös sormus on makuuni, koska se muistuttaa hämmästyttävän paljon minulle rakasta isäni suunnittelemaa sormusta.”

Hiuksissa Summer Romance Silver –rintaneuloista koottu tähtikoriste,
320 €/kpl, Summer Romance Duo –kaulakoru, 1 200 € ja leveä Summer Romance Silver -sormus, 210 €, Lapponia Jewelry. (925 % sterling silver, suunnittelija Chao-Hsien Kuo). Puhvihihainen nahkableiseri, 150 €, Vero Moda.

Katso myös Pieni koruopas arkeen ja juhlaan

Teksti Nina Nuorivaara
Valokuvat Jouni Harala
Stailaus Nina Nuorivaara
Meikki ja hiukset Minna Kaketti

Tiedustelut:
Diesel (09) 4520 855
Lapponia Jewelry Oy 0207 611 311
Mexx (09) 2709 3400
Part Two/IC Companys (09) 696 2120
Selected Femme, Vero Moda/Bestseller 020 747 4600