Me Naiset Plus - nyt voit lukea aina uusimman Me Naiset –lehden missä vain ja milloin vain!

Itse lehti on tietysti se ihanin ja paras, mutta mikä voisikaan olla parempaa ja virkistävämpää kuin lukea Mimmejä vaikka bussimatkalla, lääkärin vastaanotolla odottaessa tai vaikka kahvilassa. Me Naisten tilaajana voit nauttia omasta lehdestäsi myös silloin kuin se sinulle parhaiten sopii – myös omalla iPhonellasi ja iPadillasi!

Me Naiset mobiililehteen on kerätty sinulle uusimman lehden kiinnostavimmat jutut höystettyinä jatkuvasti päivittyvällä materiaalilla netistä. Saat mm. uusimmat trendit ja juorut, päivän tv-ohjelmat, päivän reseptin ja päivän horoskoopin.

HUOM! Jos olet jo Me Naiset –lehden yhdistelmätilaaja, Me Naiset Plus sisältyy tilaukseesi ja pääset lukemaan mobiililehteä käyttämällä olemassa olevaa käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. Käy vain ensin lataamassa Me Naiset Plus iPhone -sovellus AppStoresta.

Viihdy nyt siis Me Naisten kanssa joka päivä!

Jos haluat nauttia Mimmeistä maksimaalisesti, tilaa Me Naisten yhdistelmätilaus!

Tilausjaksoosi kuuluu:

 - Me Naiset –lehden joka viikko kotiin kannettuna
 - Me Naiset näköislehtenä ja iPad-lehtenä
 - UUTTA! Me Naiset mobiililehti iPhonessa
- Lisäksi saat Me Naisten yhdistelmätilaajana myös MeNaiset SPORT –lehden digitaalisena näköislehtenä (verkossa ja iPad-lehtenä)

Tee tilauksesi heti ja saat nyt myös laadukkaan Lumenen meikkisetin (arvo 44,30 €)!

Tilaamalla osallistut suurarvontaan, jossa voit voittaa 50.000,00 €. Tilaus jatkuu aina edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevaan hintaan.

TILAA TÄSTÄ

Nyt voit tilata Me Naiset iPhoneesi hintaan 9,99 e/kk

Uuden appsin lataajalle uusin numero ilmaiseksi.

Klikkaa tästä