Jouluruokaa ja juhlamekkoja. Mitä sitä muuta ihminen tarvitsee?

Kannessa: Laura Malmivaara

Näyttelijä ja valokuvaaja Laura Malmivaara elää ruuhkavuosiaan. Jutussa hänen kaimansa, projektikoordinaattori Laura Malmivaara kertoo, miten elokuvatähden nimi on näkynyt hänen elämässään.

Aah, jouluruokaa!

Jouluruokaspesiaalissamme on 12 sivua, kaksi eri menua ja ihanat jälkiruokavinkit. Tuottaja-näyttelijä Olga Temonen ja yrittäjä, mallikonkari Niina Kurkinen kertovat, miten he laittavat joulupöydän koreaksi.

Muodissa

Juhlamekot niin mustana kuin väreissäkin. Räpsyripset haaveissa – testissä tehoripsarit.

Henkilöt

Näyttelijä Robin Williams, 50, on kohtuullisen vihreä. Kansanedustaja Johanna Jurva (ps) kokeili vogue-tanssia. Kehtaisiko muuvvsseja esitellä itsenäisyyspäivän vastaanotolla? Huippis-voittaja Anna-Sofia Ali-Sisto, 20, oli kisan aikana vähän ymmällään. Pariskunta ohjaaja Roosa Toivonen ja säveltäjä Tuomas Kantelinen pokkailevat palkintoja leffastaan. Kirjailija Michael Cunningham ei ole mikään norsunluutorniin sulkeutunut taiteilija.

Lisäksi

Yksin syömässä? Toimittajamme kävi seuraamassa yksin syövien perjantaiaterioita ympäri Helsinkiä. Onko urheilu kivempaa rääsyissä vai Taikaviitan pomppukengissä? Aktivaatiota aivoille. Maratoonari Leena Puotiniemi yhdistää työn, perheen ja juoksemisen. Lähetystyöntekijän työpäivä Etiopiassa. Kulttuuriarviot ja Kasvot-palsta tuttuun tapaan! Outi Keskevaarin kirjoittama uusi jatkokertomus Unelmaduuni alkaa.