Me Naiset

MeNaiset.fi-sivustosta

Voinko lukea Me Naisten nettisivuilta samat jutut kuin lehdestäkin?

Nettisivuille poimitaan kiinnostavia juttuja eri aihepiireistä kunkin viikon lehdestä. Jokaista artikkelia ei kuitenkaan verkosta löydy, ja suurin osa julkaistaan verkossa lyhyempinä versioina. Kaikki tekstit täydessä mitassaan voit lukea Me Naisten paperilehdestä.

Sen sijaan verkosta löytyy muun muassa pientä ekstraa juttujen sisältöön, kiinnostavia blogeja ja toimituksen ajankohtaisia suosituksia.

Voinko osallistua Me Naisten kilpailuihin netissä?

Kyllä. Etusivun vasemmassa reunassa olevan Kilpailut-painikkeen kautta pääset sivulle, josta löytyvät linkit kilpailulomakkeisiin. Joka viikko voit osallistua ainakin Löydä mimmi- ja Äänestä paras/turhin juttu -kilpailuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Haluaisin suositella hyvää blogia sivustolle. Miten se onnistuu?

Otamme ilolla vastaan vinkkejä hyvistä blogeista ja kiinnostavista bloggajista! Tätä varten palautelomakkeessa on kohta ”blogivinkki”.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voidaanko rekisteröitymisen yhteydessä antamiani tietoja käyttää mainontaan?

Henkilötietojen käytöstä suoramarkkinoinnissa kysytään erikseen rekisteröitymisen yhteydessä. Jos et anna lupaasi henkilötietojen käyttöön, niitä ei luonnollisesti käytetä.

Löytyykö Me Naisten verkkosivuilta vanhoja, lehdessä julkaistuja ruokareseptejä?

Koti & Ruoka -artikkeliosiossa julkaistaan poimintoja lehdessä julkaistuista resepteistä.

Voiko Mimmigrammin tehdä nimettömänä, vai täytyykö siinä paljastaa henkilötietonsa?

Mimmigrammia tehtäessä pakollisia tietoja ovat vain itse valitsemasi nimimerkki, salasana sekä sähköpostiosoite. Profiilisivuillasi esiinnyt ainoastaan nimimerkilläsi.

Voiko kuka tahansa nähdä profiilisivuni ja valokuvani?

Profiilisivut ovat avoimia kaikille netin käyttäjille. Jos lisäät profiiliisi Kuvakulmia minuun -osioon kuvia, myös ne ovat kaikkien nähtävissä.

Mimmigrammia tehdessäsi voit sen sijaan valita, mitkä tapahtumat haluat näkyviin. Sinun on tehtävä grammiisi vähintään neljä julkista tapahtumaa, mutta loput voit halutessasi piilottaa valitsemalla kohdan ”Yksityinen tapahtuma”.

Voiko Tunnefoorumin keskusteluihin osallistua nimettömänä ja ilman rekisteröitymistä?

Kyllä voi. Keskustelut ovat avoimia kaikille eivätkä vaadi rekisteröitymistä. Jos kuitenkin olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään sivustolle, oletuksena on, että profiilisi näkyy kirjoittamasi kommentin kohdalla. Jos haluat tällöin jättää vastauksesi nimettömänä, voit valita viestiä kirjoittaessasi kohdan ”Jätä nimeton kommentti”.

Mitä ovat artikkelien otsikoiden alapuolella näkyvät avainsanat?

Avainsanat ovat artikkelin sisältöä kuvaavia sanoja, jotka verkkotoimittaja valitsee lisätessään artikkeleita sivustolle. Avainsanojen avulla järjestelmä listaa artikkelin oikeaan laitaan samantapaisia artikkeleita, jotka myös saattaisivat kiinnostaa lukijaa. Voit myös klikata yksittäistä avainsanaa ja löytää sen avulla arkistosta samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita.

Me Naiset -lehdestä

Voinko tarjota kirjoittamaani juttua Me Naisiin?

Me Naiset käyttää jonkin verran freelancer-toimittajia vakituisten toimittajiensa ohella. Jos haluat tarjota juttuasi lehteen, ota yhteyttä aihepiiristä vastaavaan toimituspäällikköön. Heidän nimensä ja yhteystietonsa löydät netissä olevasta toimituksen esittelystä.

Onko lukijoiden mahdollista päästä malleiksi muotijuttuihin?

Me Naisten muotijutuissa käytetään pääsääntöisesti ammattimalleja. Silloin tällöin lukijat voivat päästä mukaan lehden järjestämiin muuttumisleikkeihin, joista ilmoitetaan erikseen.

Haluaisin ehdottaa juttuaihetta lehteen. Keneen voisin olla yhteydessä?

Vinkkejä kiinnostavista juttuaiheista ja ihmisistä voit lähettää verkossa olevalla palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen menaiset(at)sanomamagazines.fi.

Haluaisin lähettää palautetta jutusta suoraan toimittajalle, mutta hänen nimeään ei löytynyt toimituksen esittelystä. Mistä tavoitan hänet?

Kyseessä on todennäköisesti freelancer, jolla ei ole sähköpostiosoitetta toimituksessa. Heille samoin kuin lehdessä kirjoittaville kolumnisteille ja valokuvaajille voit lähettää viestisi yleisen palautepostin (menaiset(at)sanomamagazines.fi) kautta, josta ne välitetään eteenpäin.

Lehteni ei tullut tällä viikolla postissa, vaikka tilaus on voimassa. Mikä vikana?

Tarkista ensin, että viime viikon Me Naiset ei ollut kaksoisnumero, joita ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

On myös mahdollista, että lehtesi on kadonnut postissa tai osoitetiedot ovat olleet virheelliset. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko verkossa tai puhelimitse. 

Olen muuttamassa. Miten teen osoitteenmuutoksen?

Mikäli tilausvahvistuksessa, laskussa tai lehden takakannen osoitetiedoissa on merkintä VTJ, osoitteenmuutos päivittyy automaattisesti rekisteriimme Väestörekisterikeskuksen järjestelmästä. Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen asiakaspalveluumme nettisivuilla tai puhelimitse. Osoitteenmuutosta varten tarvitaan vanha ja uusi osoite sekä asiakasnumero.

Sisältö jatkuu mainoksen alla