Syntistä punaista ja kimaltavaa kultaa. Joulun magein kynsityyli on tässä!

Näissä kynsissä jouluiset sävyt kohtaavat trendikkään leopardikuosin.

Tarvitset:

punaisen kynsilakan

kullanvärisen kynsilakan

mustan kynsilakan

hammastikkuja

lisäksi: alus- ja päällyslakkaa

Vaihe 1


Suojaa kynnet levittämällä niihin kerros väritöntä aluslakkaa. Lakkaa sen jälkeen kaksi kerrosta punaisella sävyllä, jotta pohjasta tulee peittävä. Anna kuivua kunnolla.

Vaihe 2


Maalaa kynsilakan harjalla punaisen päälle eri muotoisia kultaisia laikkuja. Täplät kannattaa sijoittaa epäsäännöllisesti pitkin kynttä. Neljästä kuuteen laikkua on sopiva määrä yhteen kynteen.

Vaihe 3


Kun kultaiset laikut ovat kuivuneet, rajaa ne mustalla kynsilakalla. Hammastikulla on helpompi tehdä tarkkoja rajauksia kuin kynsilakan harjalla. Huomioi, että tarkoitus ei ole rajata koko laikkua, ainoastaan osa siitä. Lisää myös mustia pilkkuja täplien väleihin. Levitä lopuksi päälle kiiltävä päällyslakka. Silloin lakkaus kestää pidempään ja on huolitellumman näköinen.

Lisävinkit!

Glitteriä. Jos haluat vielä säihkyvämmät kynnet, laita kultaisten laikkujen päälle glitterilakkaa.

Värit toisinpäin. Voit vaihtaa värit toisinpäin. Lopputuloksesta tulee näyttävä myös, kun pohja on kultainen ja laikut punaiset.

Leikittele sävyillä. Pantterikynnet voi tehdä millä tahansa kolmella sävyllä. Esimerkiksi perinteiseen leopardikuvioon kannattaa valita väreiksi peittävä nude, tummanruskea ja musta.

Tähän tyyliin käytetyt tuotteet: Essien punainen kynsilakkasävy A List, Essien musta kynsilakkasävy Licorice, Max Factorin kultainen kynsilakkasävy Ivory.

On taas se aika vuodesta, kun aurinkorasvan käyttö on vältämätöntä palamisen estämiseksi. Mutta kun naamaan laittaa useampaa ainetta, mihin väliin aurinkorasva tulee? 

Sky-Cidesco kosmetologi ja meikkaaja Minna Granqvist sekä meikkaaja-maskeeraaja Jaana Veronika opastavat, missä järjestyksessä aurinkosuoja ja muut voiteet kannattaa levittää. 

 1. Ensin alle omat hoitotuotteet, kuten tehoseerumi ja kosteusvoide. 
 2. Hoitotuotteiden päälle aurinkorasva. 
 3. Aurinkorasvan päälle mahdollinen meikkivoide, kun aurinkovoide on imeytynyt. 
 4. Viimeiseksi peitevärit. 

– Kannattaa olla huolellinen, sillä aurinkorasvan päälle laitettu meikki saattaa lähteä ”rullaamaan” aurinkorasvan mekaanisen suojan takana. Meikki kannattaa laittaa iholle vaikkapa meikkisienellä painelemalla, Minna Granqvist neuvoo. 

  Suojakerroin päivävoiteessa voi pelastaa

  Granqvistin mukaan aurinkorasvaa ei kannata lisätä meikin päälle, sillä lopputulos on helposti sotkuinen. Sen sijaan hän suosittelee käyttämään suojakertoimellisia sävyttäviä päivävoiteita  tai meikkivoiteita ja lisäämään sitä päivän mittaan.

  – Nykyään on hyvä valikoima tuotteita, joissa on mukana suojakerroin. Myös mikä tahansa meikki antaa lisäsuojan iholle, vaikkei siinä spf:ää erikseen mainittaisikaan, Granqvist opastaa. 

  ”Auringonvalossa mattapintaiset ja paksut meikit näyttävät tunkkaiselta ja voivat ruveta kiiltämään.”

  Jaana Veronika suosittelee käyttämään suihkutettavia aurinkosuojia. 

  – Niitä voi suihkuttaa meikin päälle silmänympärysihoa varoen, mikäli altistus auringolle on pitkäkestoinen. 

  Kesällä vähemmän on enemmän

  Kesämeikissä pätee yksi hyvä nyrkkisääntö – vähemmän on enemmän.

  – Auringonvalossa mattapintaiset ja paksut meikit näyttävät tunkkaiselta ja voivat ruveta kiiltämään. Nykyään on hyviä sävyttäviä päivävoiteita ja kevyitä meikkivoiteita, jotka saavat kevyen olon iholle, Minna Granqvist sanoo.

  Poskipunaa kannattaa käyttää voidemaisena, sillä se levittyy kauneimmin ja jättää iholle kesään sopivan hehkun.”

  Myös Jaana Veronika puhuu luonnollisuuden puolesta. 

  – Kesällä kannattaa käyttää mahdollisimman ohutta meikkiä ja jättää puuteri pois. Suojakertoimen sisältämä bb-voide sormin levitettynä on oiva vaihtoehto. Poskipunaa kannattaa käyttää voidemaisena, sillä se levittyy kauneimmin ja jättää iholle kesään sopivan hehkun. Siistityt kulmat, lämpimällä vedellä peseytyvä ripsiväri ja raikas huulimeikki ilman rajauskynää tekevät raikkaan ilmeen kesäpäivään. 

  Hän suosittelee myös ennakoimaan maksaläiskäherkät kohdat iholla suojaamalla ne erityisen hyvin auringolta. 

  Sekä näyttelijä Krista Kosonen että herttuatar Meghan juhlivat eilen häitään aivan upeissa leningeissä.

  Tuore Sussexin herttuatar Meghan, 36, ja herttua Harry, 33, avioituivat eilen Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Samaan aikaan myös yksi Suomen tunnetuimmista pariskunnista näyttelijä Krista Kosonen, 34, ja ohjaaja Antti J. Jokinen, 50, menivät naimisiin Helsingissä.

  Vaikka esimerkiksi kokoluokassa brittihovin ja suomalaisen pariskunnan häitä on turha verrata, eräs asia kummissakin häissä oli hauskalla tavalla yksi yhteen: morsianten asuvalinta! 

  Krista oli valinnut hääpuvukseen Katri Niskasen suunnitteleman linjakkaan puvun, jonka yksi tärkeimmistä yksityskohdista on korkea kaulus. Puku jättää olkapäät paljaaksi ja siinä on kaunis pitsikirjailu. 

   

  A post shared by Krista Kosonen (@krista_kosonen) on

  Krista julkaisi ihanan hääkuvan itsestään ja Antista eilen Instagramissaan. 

  Myös Meghan oli valinnut hyvin samantyylisen asun hääpäivänsä iltajuhlaan. Brittiläisen Stella McCartneyn suunnittelema pelkistetty silkkileninki on aivan samaa mallia kuin Kirstan puku. Kummassakin puvussa on avonainen selkä ja niiden helmassa laskeutuu kauniisti laahukseen. 

  Brittihovin tuorein aviopari! Kuva: Reuters
  Brittihovin tuorein aviopari! Kuva: Reuters

  Meghanilla oli hääpäivänään kaksi eri asua. Asu, jossa hän asteli alttarille aiemmin päivällä, oli pelkistetty, klassinen ja monen silmään aivan nappivalinta. Lue tästä lisää Meghanin toisesta hääasukokonaisuudesta.

  Meghanin ja Harryn häissä oli vieraina yli 600 henkilöä. Heidän joukossaan oli lukuisia maailmankuuluisuuksia, kuten näyttelijä George Clooney puolisonsa Amalin kanssa, tennistähti Serena Williams ja muusikko Elton John.

  Amal Clooney edusti Meghanin ja Harryn häissä keltaisessa asussa. Kuva: Reuters
  Amal Clooney edusti Meghanin ja Harryn häissä keltaisessa asussa. Kuva: Reuters

  Myös Kristan ja Antin kutsuvieraslistalla on monia julkisuudesta tuttuja tyyppejä. Antin bestmanina toiminut näyttelijä Jasper Pääkkönen julkaisi eilen illalla kuvan juhlista. Kuvassa poseeraavat Armi ToivanenLaura Birn ja Elina Knihtilä.

  ”Maailman kaunein morsian. Toisilleen tehdyt”, Jasper kirjoittaa jakamansa kuvan alla.