Alusvaatteissa pelataan nyt vastakohdilla. Miksaa vaikkapa hempeää pinkkiä ja kohtalokasta mustaa.

Kimonossa toistuu alusvaatteiden sävymaailma.


Muotoon prässättyjen push up -liivien sivuja koristaa kukkakuosinen verkkokangas, koot 70–85 A–C, 70–80 D, 47,95 €, Triumph. Balconet-liivien (alla) leveät olkaimet tukevat kunnolla, koot S–L, 175 €, Aubade. Korkeavyötäröisissä maxihousuissa on muotoileva etuosa, koot 38–48, 39,95 € ja sukkanauhaliiveissä on koristeellinen kuviointi, koot S-XL, 27,95 €, Triumph. Seitinohuet sukkanauhasukat, 5,50 €, Transparence. Kimonotakki, 29,95 €, Only.

 

Sopivassa suhteessa peittävää ja paljastavaa.


Ristiin menevät olkaimet pitävät edestä kiinnitettävät ja pitsipäällysteiset push up -liivit hyvin paikoillaan, koot 70–85 A–C, 19,95 €, Seppälä. Baby doll -mekkosessa on kaarituettu ja kevyesti topattu strassisomisteinen liiviosa, koot XS–XL, 24,90 €, Marie Meili. Hipsterihousujen etuosaa somistaa nyörikuja, koot XS–XL, 77 €, Aubade. Läpikuultavien housujen etuosa on kukkakuvioidun pitsin peitossa, koot 36–42, 65,90 €, Simone Pérèle. Polvisukat, 9,50 €, Kunert. Strassit koristavat monikerroksista ketjurannekorua, 16,50 €, Lilja & Lykke. (KUVA OIKEALLA) Sortsihaalarin miehustassa on näyttävä pitsi somiste, koot 32/34–44/46, 29,95 €, KappAhl. Pitsi ja satiininauhat risteilevät topattujen ja kaarituettujen liivien pinnalla, koot 75–85 A–B, 16,95 €, Seppälä. Irtokaulukset toimivat myös pitsisinä, 24,95 €, Triumph. Suloiset stay up -sukat, 12,90 €, Transparenze. Pörröpaidan syleilyyn on ihana käpertyä, 30 €, H&M.

 

Alusmekon pariksi puetaan lempiliivit.


Muotoileva alusmekko on kevyt mutta napakka, 54,95 €, koot S–XL, Triumph. Kevyesti topatut kaariliivit, koot 70–85 A–C, 16,95 €, Seppälä. Hipsterihousut on kuorrutettu röyhelökerroksilla, koot XS–L, 20 €, Passionata. Tähtisomisteiset rengaskorva korut, 29,95 €, Oxxo Design. (KUVA OIKEALLA) Kaaritueton toppiliivi on kevyt päällä, koot S–L, 40 €, The Intimate Britney Spears. Korsetissa on irrotettavat olkaimet ja sukkanauhat, koot 70–85 B–D, 85 €, Passionata. Tai-mallisia alushousuja piristävät fuksian pinkit kukkakirjailut, koot 36–44, 35 €, Passionata. Satiinipintaisten pyjamahousujen pinnassa leijailevat höyhenet, 17,95 €, KappAhl. Ketjusomisteinen tähtikaulakoru, 45,95 €, Oxxo Design. Kukka kuosinen lompakko, 16,95 €, Pieces.

 

Lue lisää:

Pukeudu kuin kaupunkisissi – military-muoti on täällä!

Hollywood-tähdet tuovat väriterapiaa kaamokseen

Meikki ja hiukset Leena Waggoner Tiedustelut Aubade/Tiina Team Oy 040 485 7886, Chantelle, Passionata/Krizia Oy (09) 642 589, cubus.com, H&M (09) 343 4950, DKNY Intimates, Hunkemöller, Konplott, Lascana/zalando.fi, KappAhl/Marsaana Communications (09) 252 26 200, Kunert, Sia, Simone Pérèle, Transparence/Stockmann (09) 1211, Lilja & Lykke/Aleksi 13 (09) 131 441, Lindex 020 142 2400, Lohikari (09) 565 7750, Marie Meili/nelly.com, marliesdekkers.com, monki.com, New Yorker (09) 478 90 720, Only, Pieces/Bestseller 020 747 4600, Oxxo Design/Villa Tremondo (09) 621 6007, Seppälä (09) 121 7200, The Intimate Britney Spears/Change of Scandinavia Finland 020 749 6700, Triumph (02) 273 3644.

Kuvauspaikka Hotelli Haikon Kartano ja Kylpylä. Silkkikukat Lohikari ja Sia/Stockmann.

Joskus ei vain pysty pitämään näppejään erossa kasvoistaan. Lue vinkit, jotta osaat toimia sen jälkeen oikein.

Aina paraskaan tahdonvoima ei riitä siihen, että malttaisi olla puristelematta meheviä finnejä tai tyrkyllä olevia mustapäitä. Kaikki kyllä tietävät seuraukset: yleensä tulee käytettyä liikaa voimaa. Pahimmillaan iho menee jopa rikki.

Kokosimme vinkit räpläämisestä ärtyneen ihon hoitoon.

1. Rauhoita iho viileällä

Paras pika-apu on ihon painaminen jääpalalla, neuvoo InStyle. Viileys rauhoittaa punoitusta ja turvotusta.

2. Puhdista

Rikkoutunut iho ja sormenpäät ovat huono yhdistelmä, sillä koskettelu edistää bakteerien leviämistä kasvoilla. Puhdista iho, tarvittaessa esimerkiksi apteekista saatavalla, haavojen huuhteluun tarkoitetulla desinfiointiaineella.

3. Hoida voiteella

Ärtynyt iho ei kaipaa ylimääräisiä tuotteita, mutta rauhoittava kosteusvoide on yleensä paikallaan.

4. Vältä uudet houkutukset

Kun vahinko on jo tapahtunut, sen jälkeen voi vain odottaa, että iho paranee. Houkutus puristeluun saattaa herätä uudelleen, mutta nyt olisi parempi pitää näpit kurissa. Into the Gloss -sivustolla ehdotetaan, että kylpyhuoneen peiliin kiinnittää lapun, joka muistuttaa siitä, että ihoa ei saa puristella.

5. Hoida ihoa

Kun iho on alkanut parantua, arpia voi yrittää ehkäistä huolellisella ihonhoidolla. Popsugar-sivusto suosittelee luonnonmukaisia öljyjä sekä c-vitamiinia sisältäviä tehotiivisteitä, sillä niiden pitäisi parantaa ihon kuntoa. Myös erilaisia happoja sisältäviä kuorintoja ja ihon uusiutumista edistävää retinolia voi kokeilla.

6. Satsaa ennaltaehkäisyyn

Jos näpyt ovat yleinen vaiva, kannattaa kokeilla akneiholle tarkoitettuja hoitotuotteita. Jos nekään eivät tepsi, apua voi hakea ihotautilääkärin vastaanotolta. Kannattaa myös muistaa ihon suojaus: jos iholla on paljon arpia ja pigmenttimuutoksia, aurinkosuoja on erityisen tärkeä.

Kulmien kestopigmentointi microblading-tekniikalla on nyt suosittua. Nämä asiat operaatiota harkitsevan kannattaa tietää.

Kysyimme Heiniltä, 49, jolla on aivan tuoreet microblading-kulmakarvat, mitkä asiat on hyvä tietää ennen käsittelyä.

Jos et vielä tiedä, mistä microbladingissa on kyse, lue keväällä julkaistu kattava juttumme aiheesta.


1. Ikä saattaa vaikuttaa lopputulokseen

”Luin Helsingin Sanomista pari päivää ennen microblading-aikaani, että toimenpidettä ei suositella yli 40-vuotiaille, koska vanhemmiten ihon uusiutuminen hidastuu. Se saattaa ilmeisesti hidastaa ihoon tehtyjen viiltojen paranemista.

Tieto sai jännittämään operaatiota. Kulmakarvojeni tekijä oli kuitenkin sitä mieltä, että vanhemmassa ihossa jälki voi pysyä jopa pidempään kuin nuoremmilla. Myös yli 50-vuotias kollegani oli käynyt samassa paikassa teettämässä kulmat ja suositteli sitä minulle.”

2. Ennen microbladingia kannattaa välttää kofeiinia

”Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa, ja silloin ihosta saattaa vuotaa enemmän verta. En tiennyt tätä ennen kuin tekijä kysyi, olenko juonut kahvia. Toisella kerralla en juonut kahvia ennen käsittelyä, ja verenvuotoakin oli ilmeisesti vähemmän.”

3. Kipu on yksilöllistä

”Kaikki tuttuni, jotka ovat käyneet teettämässä kulmat, sanoivat ettei se satu. Mutta kyllä se sattuu. Ei mielestäni yhtä paljon kuin tatuoinnin ottaminen, mutta ei se mukavaakaan ole.”

4. Omat kulmakarvat vaikuttavat lopputulokseen

”Kulmakarvani ja ripseni ovat aivan vaaleat, ja vaaleat karvat tietenkin erottuvat tummempaa microblading-väriä vasten. Kestovärjään ne, kunhan iho alla on parantunut kokonaan.”

5. Microblading-päivämäärä kannattaa miettiä menojen mukaan

”Hikiliikuntaa ei saa harrastaa kolmeen päivään microbladingin jälkeen. Saunaan ei saa mennä viiteen päivään.”

6. Tekijällä on väliä

”Kannattaa mennä sellaiselle tekijälle, jota joku tuttu suosittelee. En olisi itse uskaltanut mennä, ellen olisi nähnyt tuttavani microblading-kulmia. Pyysin kulmakarvat samaa sävyä.

Hinnoissakin on isoja eroja. Matkustin itse hieman kauemmas keskustasta ja säästin hinnassa sata euroa. Olen erittäin tyytyväinen myös lopputulokseen.”