Robin julkaisee tänään nimikkotuoksunsa ja jakaa nimikirjoituksia Helsingin keskustan Stockmannilla klo 16-17. Kuva: Jonna Öhrnberg
Robin julkaisee tänään nimikkotuoksunsa ja jakaa nimikirjoituksia Helsingin keskustan Stockmannilla klo 16-17. Kuva: Jonna Öhrnberg

Robin halusi ilahduttaa fanejaan energisellä kukkaistuoksulla.

Laulaja Robinin, 15, nimikkotuoksu julkaistaan tänään tiistaina. RBN – C'est La Vie -niminen tuoksu on suunniteltu vastaamaan nuorten naisten makumieltymyksiä. Uutuutta kuvaillaan hedelmäiseksi ja energiseksi kukkaistuoksuksi.

Fanit ovat toivoneet Robinilta ja hänen taustajoukoiltaan jo pitkään uusia fanituotteita ja ehdottaneet nimikkohajuvettä.

– Ajattelin, että miksei. Halusin, että tuoksusta tehdään raikas ja pakkaus olisi hieno – ja musta siinä ollaan onnistuttu. Tietysti mun on vaikea sanoa, miten paljon tuoksu sitten miellyttää käyttäjää, kun itseni käyttämänä se ei olis kovin miehekästä, Robin kertoo tiedotteessa.

Valmistuksesta vastaa suomalaisyritys Satoki Partners Oy. Tuoksu tulee aluksi myyntiin vain Stockmann-tavarataloihin ja Stockmann Beauty -myymälöihin.

Robin jakaa tuoksun julkistamisen yhteydessä nimikirjoituksia Helsingin keskustan Stockmannilla tiistaina 5.8. klo 16–17.

Lue myös:

Teinitähti Robin: "Oletpa sinä kasvanut -kommentit ärsyttävät"

Tällaisena et ole Robinia ennen nähnyt

Onko Robin liian nuori kondomilähettilääksi?