Yllättävät värit saattavat toimia parhaiten valkoisen paidan alla. Kuva: Shutterstock
Yllättävät värit saattavat toimia parhaiten valkoisen paidan alla. Kuva: Shutterstock

Punaiset rintaliivit eivät näy valkoisen paidan alta läheskään yhtä pahasti kuin valkoiset tai mustat. 

Valkoiset paidat on erityisesti kesäaikaan monien riesa. Sitähän ajattelisi, että valkoiset rintsikat ovat se paras valinta, mutta sellaistakin on kuultu kylillä, että punaiset rintaliivit toimisivat valkoisten vaatteiden alla.

Lue myös: 10 liivikikkaa, jotka jokainen rintsikoita käyttävä haluaa tietää

Minkä väriset rintaliivit sen ohuimman, valkoisen paidan kaveriksi kannattaa sitten oikein valita? Me Naiset testasi mustat, valkoiset, nudet ja punaiset rintsikat mysteerin selvittämiseksi.

Tältä eri yhdistelmät näyttävät:

Mustat

Valkoiset

Nudet

Punaiset

On pakko myöntää, että tummankin punaiset rintaliivit toimivat suhteellisen hyvin. Jos väri olisi edes hiukkasen vaaleampi, tulos olisi todennäköisesti vielä parempi. Valkoiset puolestaan yllättivät sillä, että ne näkyvät oikeastaan kaikkein eniten paidasta läpi. Jostain syystä puhtaan valkoinen erottautuu ihon väristä niin selvästi, ettei rintaliiveistä jää mitään arvailun varaan. Mustien toimimattomuutta taas osasi vähän odottaakin.

Voittajaksi selviytyi selvästi nuden väriset rintaliivit, jotka eivät värinsä puolesta näkyneet yhtään paidasta läpi. Punaisia rintaliivejä kannattaa ehdottomasti kokeilla valkoisen paidan alla, mutta nuden väriset voivat loppujen lopuksi olla kaikkein turvallisin valinta.

Rints.

Punaiset, valkoiset vai nudet? Testasimme, minkä väriset rintsikat eivät näy valkoisen paidan alta

Olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa. Hennon vaaleanpunaiset rintaliivit näkyvät kaikista vähiten valkoisten paitojen alta. Mikäli nuden värinen on täysin oman ihon värinen, se ei näy ollenkaan. Mutta sellaista harvoin löytää. Siksi ostankin aina useammat rintsikat samaa väriä kun niitä löydän. Ja alushousut samaa mallia ja väriä.
Lue kommentti
Kuvat: MV-Photos ja valmistajat

Supermalli Kate Moss nousi muotimaailman ykkösnimeksi 1993. Urheiluvaatteet sekä katutyylistä inspiroituminen ovat ysärimuodin peruspilareita.

  1. Coca-Cola-fanien luottovaate, 24,99 €, Bik Bok
  2. Hullunkurisissa tupsukorvakoruissa on ysärille tyypillistä lapsenmielisyyttä, 9,95 €, Zara.
  3. Siistit jumppahousut sopivat oikein stailattuna jopa työpaikalle, 119 €, Tommy Hilfiger.
  4. Jenkkikoulujen takki sopii A-linjaisen midihameen kanssa, 49,95 €, Cubus.
  5. Repussa yhdistyvät sekä tyylikkyys että käytännöllisyys, 69 €, Lipault Paris.
  6. Tyylistä ei tarvitse säästää, vaikka rahaa olisi vähän, 26,99 €, Lidl.

 

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!