Me Naiset
|
Henna Rautiainen
Kuvat All Over Press
Kuvat All Over Press

Nyt on niukkuutta jaossa! Pikkuruiset tuubitopit ovat hallinneet syksyn julkkisjuhlia.

Hollywood-tähtien niukassa pukeutumisessa ei ole mitään uutta, vain tyyli vaihtelee. Punaisella matolla on nähty nyt paljon pieniä tuubitoppeja. Vatsan ja dekolteen paljastava asu toimii parhaiten runsaan alaosan kanssa: pidempi hame tai housut tasapainottavat kokonaisuutta eikä tyyli ole liian alaston. Kannattaa varmistaa, että putkitoppi on tukevaa kangasta, jolloin se pysyy napakasti päällä eikä vilauttamisen vaaraa ole.

Kuvissa vasemmalta oikealle:

Näyttelijä Jessica Alban valkoinen tuubitoppi ja auringonkeltainen hame olivat raikas yhdistelmä. Muhkea helma toi kokonaisuuteen sopivasti volyymia, joten paljastelu pysyi hyvän maun rajoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähes olemattomista rihmankiertämistä tunnettu Miley Cyrus esittelee vartaloaan niin ahkerasti, että MTV:n gaalassa nähty nahka-asu oli popparin mittapuussa yllättävän maltillinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laulaja Taylor Swift pitää kiinni tavaramerkistään, punaisista huulista. Punavalkoinen tyyli oli harkitun simppeli. Kovaa treenaava tähti on timmissä kunnossa, joten niukka asukokonaisuus istui hänelle täydellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla