Julianne Moore, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks ja Jena Malone ovat kiinnostavia pukeutujia. Kuva: Reuters
Julianne Moore, Jennifer Lawrence, Elizabeth Banks ja Jena Malone ovat kiinnostavia pukeutujia. Kuva: Reuters

Julianne Moore tuli ensi-iltaan mustissa. Kuva: Reuters
Julianne Moore tuli ensi-iltaan mustissa. Kuva: Reuters

Elizabeth Banks pukeutui Elie Saabin huikeaan luomukseen. Kuva: Reuters
Elizabeth Banks pukeutui Elie Saabin huikeaan luomukseen. Kuva: Reuters

Jena Malone yllätti persoonallisessa keltaisessa. Kuva: Reuters
Jena Malone yllätti persoonallisessa keltaisessa. Kuva: Reuters

Natalie Dormerin asu oli kiinnostavasti kerroksellinen. Kuva: Reuters
Natalie Dormerin asu oli kiinnostavasti kerroksellinen. Kuva: Reuters

Laulaja Lorden superväljä housupuku jakaa takuulla mielipiteet. Kuva: MVPhotos
Laulaja Lorden superväljä housupuku jakaa takuulla mielipiteet. Kuva: MVPhotos

Oletko huomannut, että Jennifer Lawrencen rinnalla nähdään myös koko joukko muita upeita naisia?

Nälkäpeli-elokuvan uusimman osan ensi-ilta lähestyy kovaa vauhtia, mikä tarkoittaa myös roppakaupalla silmäkarkkia punaisilta matoilta. Vaikka pääosan esittäjä Jennifer Lawrence varastaakin mojovan potin kaikesta huomiosta, hänen rinnallaan Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 -leffassa nähdään monta upeaa naistähteä, esimerkiksi näyttelijäkonkari Julianne Moore.

Jennifer luotti Lontoon-ensi-illassa tuttuun Dioriin, jonka mainoskasvo hän myös on. Julianne Moorella oli yllään elegantti Balenciagan luomus.

Elokuvan muut naistähdet, Jena Malone, Natalie Dormer ja Elizabeth Banks loistivat kukin punaisella matolla persoonallisissa mekoissaan.

Elokuvan tunnusmusiikista vastaa Grammy-voittaja, uusiseelantilaislaulaja Lorde. Yellow Flicker Beat -kappaleen musiikkivideot on katsottu YouTubessa jo yli kaksi miljoonaa kertaa – ja kuunneltu muualla lukuisia. Lontoossa 18-vuotias muusikko oli pukeutunut persoonalliseen, housupukumaiseen asuun.

Katso kuvat galleriasta!

Lue myös:


Jennifer Lawrence suri uusimman Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa


Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri julki – katso video!


Hätkähdyttävät kuvat – uutta Nälkäpeli-elokuvaa markkinoidaan jo

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.