Girls-sarjasta tuttu näyttelijä Allison Williams osaa yhdistää klassisen ja särmikkään.
Girls-sarjasta tuttu näyttelijä Allison Williams osaa yhdistää klassisen ja särmikkään.
Beyoncén pikkusisko Solange Knowles julkaisee tänä vuonna uuden albumin, joten myös uusia asuja on luvassa.
Beyoncén pikkusisko Solange Knowles julkaisee tänä vuonna uuden albumin, joten myös uusia asuja on luvassa.
Näyttelijä Lily Collins on pieni nainen, joka osaa kantaa näyttävätkin asut tyylillä.
Näyttelijä Lily Collins on pieni nainen, joka osaa kantaa näyttävätkin asut tyylillä.
Nuori näyttelijälupaus Shailene Woodley ihastuttaa valkokankaan lisäksi tyylillään ja uudella lyhyellä kampauksellaan.
Nuori näyttelijälupaus Shailene Woodley ihastuttaa valkokankaan lisäksi tyylillään ja uudella lyhyellä kampauksellaan.
Miesten tyyli-ikoni 2014 on One Direction -poikabändin Harry Styles.
Miesten tyyli-ikoni 2014 on One Direction -poikabändin Harry Styles.

Uusi vuosi, uudet tyyliesikuvat. Näitä viittä nimeä kannattaa pitää silmällä tänä vuonna.

Joko kyllästyit trendityypeistä trendikkäimpään eli Alexa Chungiin? Uusi vuosi tuo mukanaan myös uusia tyyli-ikoneita, joita kannattaa seurata vaatekaapin kevätpäivitystä pohtiessa.

Allison Williams

Girls-televisiosarjan nelikosta tyylikkäimmäksi on nostettu klassinen kaunotar Allison Williams. Hän luottaa eleganttiin tyyliin, jossa on aina jotakin särmää. Allisonissa on potentiaalia myös kauneusikoniksi. Naisen tyylistä kannattaa napata ainakin mallia täydellisiin punaisiin huuliin.

Solange Knowles

Tänä vuonna uuden albuminsa julkaisevan Solange Knowlesin tyylistä on tylsyys kaukana. Laulaja Beyoncén pikkusisko luottaa värikkäisiin, kuvioituihin ja erikoisesti leikattuihin vaatteisiin, joita hän yhdistelee ennakkoluulottomasti.

Lily Collins

Varjojen kaupungit -elokuvasarjan pääosassa näyttelevä Lily "Philin tytär" Collins hallitsee näyttävätkin asut. Lily suosii huippusuunnittelijoiden luomuksia, joihin hän yhdistää trendikkäitä elementtejä ja vintagelöytöjään.

Shailene Woodley

Nouseva näyttelijälupaus Shailene Woodley on poiminut viime aikoina leffaroolien lisäksi myös tyylipisteitä. Vastikään pitkät kutrinsa pätkäissyt 22-vuotias nainen taitaa ikäiselleen sopivan mutta trendikkään tyylin.

Harry Styles

One Direction -yhtyeen pörröpää Harry Styles on pongahtanut nopeasti tyyli-ikoneiden ykkösmieheksi. Staran elkeet ja vaatevalinnat omaksunut mies huudattaa nyt nuoria naisia keikkalavoilla ympäri maailman.

Lue myös:

Yöasussa juhliin – Hollywood-tähtien mekot ovat kuin makuukammarista

Julkkiskaunottaret kulkevat kettingit kaulassa

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.