Nahkahousut ovat aina hot, mutta entä nyt? Kuva: Shutterstock
Nahkahousut ovat aina hot, mutta entä nyt? Kuva: Shutterstock

Mustaa nahkaa olevat ihmehousut ovat tyylikkäät, mutta onko niissä mitään järkeä?

Vanha kunnon tyylikikka, jolla saa kilometrin pituiset sääret, on yhdistää mustat housut mustiin, korollisiin saappaisiin.

Tähän tyyliin on ihastunut myös huippumalli Karlie Kloss, jonka nyt ei varsinaisesti tarvitsisi feikata koipiaan enää yhtään pidemmiksi. Perinteisen nahkahousut–saappaat-yhdistelmän sijaan Karlie on kuitenkin tykästynyt housujen ja kenkien yhdistelmään, bantseihin (boots ja pants yhdistettynä), kertoo Marie Claire.

Lehden muotitoimittaja testasi näitä nahkaisia ihmehousuja, ei kun siis saappaita... Tai mitkä lie.

Jutusta saa vastauksia moniin kysymyksiin, jotka pöksyissä ihmetyttävät.

Miten pukeminen onnistuu? Housut ovat piukat, joten pukeminen käy pienestä treenistä. Samalla tulee harjoitettua myös kärsivällisyyttä.

Miltä ne tuntuvat päällä? Kuvittele olevasi ihmismakkara. Hiki virtaa.

Voiko niiden kanssa käyttää alushousuja? Miksei, mutta pikkareiden rajat näkyvät takuulla ohuen nahan läpi.

Ovatko ne oikeasti tyylikkäät? Jep, musta nahka näyttää aina coolilta, ja kengät ja housut sopivat takuulla yhteen.

Katso kuva bantseista Marie Clairen sivuilta.

Lue myös:

Nyt on erikoinen kauneuskikka: näin ihohuokoset pienenevät

Suosikkibloggari vinkkaa: nämä ovat kevään hittikengät

Kevään katu-uskottavin hame on lyhyt ja nahkainen

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.