Huttura päässä tätäkään ei olisi tapahtunut. Kuva: Shutterstock
Huttura päässä tätäkään ei olisi tapahtunut. Kuva: Shutterstock

Mitä isännät edeltä, sitä hurtat perässä. Näitä hutturakuvia ei pysty katsomaan hymyilemättä.

Naiset ovat jo pitkään tienneet, että vallattomana lainehtiva karvapehko on kätevintä pyöräyttää trendikkäälle nutturalle. Sitten tämän huomasivat myös miehet ja kokosivat päälaelleen mutturan.

Mutta ei aina ole helppoa pitkäkarvaisella tai -korvaisella koirallakaan. Trendikäs hurttien huttura pitääkin karvat poissa silmiltä ja korvat poissa ruokakupista, kuten nämä hulvattomat kuvat osoittavat.

Chillin' #dogbuns #dogbun

A photo posted by Dog Buns (@dog.buns) on

Dem shades #hipster #dog #manbun #dogbun #notevensunny

A photo posted by Sarah coyle (@sarzy1305) on

Forget about the #manbun, it's all about the #dogbun

A photo posted by Hanson the Schweenie (@hansontheschweenie) on

Like father like dog #manbun #dogbun #dogbuns #dog

A photo posted by Dog Buns (@dog.buns) on

•Man Bun Monday• #dogbun #shesnotaman

A photo posted by Angie V (@angieeeee15) on

Why is this so cute?! But let's be honest my hair is my bib! #dogbun #lol

A photo posted by Ryann (@ryann555) on

Relaxing with my #dogbun #dogbuns

A photo posted by Dog Buns (@dog.buns) on

Been a long day, just staring out the window with my #dogbun.

A photo posted by Dog Buns (@dog.buns) on

Lue myös:

Muttura on huonon hiuspäivän pelastus – kenellä se on tyylikkäin?

Uusi hiusvillitys: ompele itsellesi nuttura

Kuuden minuutin kiepautusnuttura – näin sen teet

Taio helppo nuttura nilkkasukalla

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.