Jos pitäisi valita vain yksi kenkäpari, kuinka moni valitsisi lenkkarit?

Lenkkarit ovat salonkikelpoiset kengät nykyisin punaisellekin matolle. Mutta sen lisäksi, että ne ovat supertrendikkäät, sopivat ne erinomaisesti Suomen keleihin vuodenajasta riippumatta.

Lenkkareiden suosio on kasvussa. Osa tietenkin tarvitsee koko ajan uusia juoksu- ja muita treenikenkiä, osa taas haluaa vain näyttää urheilullisilta. Lenkkarit voi pukea yhdessä suosikkivaatteidensa kanssa, kesälläkin maksimekoista culottes-housuihin.

Listasimme kymmenen syytä, miksi muut kengät voi potkaista suosiolla nyt nurkkaan ja valita jalkaan rennot urheilutossut. 

  1. Lenkkarit voivat olla yhtä naiselliset kuin korkkarit. Ja ainakin tuhat kertaa mukavammat. Olokin on heti liikunnallisempi.
  2. Niillä voi mennä huoletta koko päivän. Vielä aamuyölläkin jaksaa vetää täysillä tanssilattialla tai festareilla ilman, että pitää riisua kenkiä pois.
  3. Kaupungilla ei tarvitse varoa mukulakivikatuja eikä raitiovaunujen kiskoja. Toista se on korkkarit jalassa, kun korkojen tarttumista katuun tai nurmikkoon pitää koko ajan pelätä eikä bussin perään pysty juoksemaan niin lujaa kuin lenkkareilla.
  4. Suomen kesään on turha ostaa sandaaleita, joita voi käyttää vain pari kuukautta, ja tuskin edes joka päivä.  Säästää siis rahaa, kun tarvitsee hankkia vain yhdet kengät eli lenkkarit. Niillä pärjää halutessaan koko vuoden.
  5. Rahaa ja aikaa säästyy myös kauneudenhoidossa, sillä tennarityypin ei tarvitse huolehtia jalkahoidosta eikä kynsilakkojen kunnosta lainkaan!
  6. Hei hei, ikävät rakot ja kapeissa kärjissä vääntyvät varpaat! Jalat lepäävät lenkkareissa.
  7. Tennarityyppi tuntee olonsa aina jotenkin vapautuneeksi, mutta siinä on erityisen jännä vapauden tunne keväisin, kun talvilenkkarit saa vaihtaa kesätennareihin.
  8. Seikkailuihin lähteminen ei ole ainakaan kengistä kiinni: lenkkareilla voi lähteä minne vain ja mihin kellon aikaan tahansa.
  9. Antaa vaan sataa! Lenkkarit eivät pelkää märkiä kelejä.
  10. Kun haluaa lisää onnellisuutta elämäänsä, kannattaa valita lenkkarit. Ne tekevät jalat onnellisiksi, ja onnelliset jalat tarkoittavat, että olo on superonnellinen.

Kysely

Mitkä ovat suosikkikenkäsi?

lenkkarit
lenkkarit
41.3%
tennarit
tennarit
32.6%
ballerinat
ballerinat
10.6%
sandaalit
sandaalit
6.2%
korkkarit
korkkarit
4.7%
saappaat
saappaat
4.3%
Ääniä yhteensä: 254