Tältä näyttää poseeraus numero seitsemän. Kuva: Shutterstock
Tältä näyttää poseeraus numero seitsemän. Kuva: Shutterstock

Aiotko keulia rantakuvilla sosiaalisessa mediassa? Opettele nämä poseeraukset, niin bikinit näyttävät vieläkin paremmilta ylläsi.

Lämpö hellii ja ensimmäiset ovat jo karanneet kesälomamatkoilleen. Kamera räpsyy jokaisen muinaisen kivikasan kohdalla, mutta bikineissä poseeraaminen arveluttaa. Selfie palmun alta olisi kiva jakaa somessa, mutta kukapa sitä haluaisi myöntää, ettei näytä bikineissä ihan Gisele Bündheniltä?

Onneksi malli ja uimapukusuunnittelija Susan Holmes-McKagan kertoo The Huffington Postissa seitsemän poseerausta, joissa bikinikunto pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Varma nakki

Katsoitko missikisat? Ei ole sattumaa, että Suomen kauneimman tittelistä haaveilevat asettuvat kameran eteen niin, että lantio on sivusuunnassa kameraan nähden ja katse ja yläkroppa käännettynä kohti kameraa. Leveämpi hartialinja hämää lantion, jalat ja vyötärön näyttämään hoikemmilta.

Katso kelloon

Kaiva sisäinen diivasi esiin, ja vaadi että valaistus on kunnossa. Keskipäivän ja kello kahden välillä aurinko paahtaa kirkkaimmillaan ja luo teräviä varjoja, jotka korostavat kaikenlaisia pinnanmuotoja. Kaikki muotikuvauksetkin tehdään mieluiten aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jolloin valo on kauneimmillaan.

Vatsakompleksisen valinta

Jos vatsa on arka paikka, asettele käsivarsi kehon eteen. Se vetää huomion pois mahakummusta. Mikäli myös käsivarret ahdistavat, pelkissä bikineissä ei ole pakko keekoilla. Susan Holmes-McKagan ehdottaa avuksi paitaa, jonka hihat on kääritty ja napit jätetty auki. Myös korujen kimallus on hyvä hämäyskeino.

Apua, istumakuva

Oikeasti kuvissa ei kannata istua vaan antaa vain pepun reunan koskettaa varovasti penkkiä. Kaikkihan tietävät, mitä reisille tapahtuu, kun ne pääsevät rentoutumaan pitkin tuolia.

Vatsa sisään, rinta ulos

Testaa vaikka peilin edessä, mitä hyvä ryhti tekee olemuksellesi. Peppua kannattaa kääntää hieman taakse ja ylös, jotta se näyttää terhakkaammalta. Katso mallia vaikka Janni Hussilta.

Katse lantioon

Lisäkurveja saa taiottua työntämällä lantiotaan hieman ulospäin toiselle sivulle. Myös vyötärö näyttää silloin kapeammalta. Tiimalasivartalo korostuu, kun nostat kädet lanteille.

Hymyile

Ja kuten kaikki mallien poseerausvinkkijutut päättyvät, myös Susan Holmes McKagan kehottaa hymyilemään. Muikku!

Lue myös:

Janni Hussi esittelee kesän ihanimmat bikinit – katso video

Bikinikuvat painottomuuslennolla – Kate Upton teki historiaa

Rihanna näyttää mallia: mummobikinit niiden olla pitää

Hämää hohtava hymy!