Me Naiset
|
Marjut Laukia
3D-tulostin työssään. Kuva: Reuters
3D-tulostin työssään. Kuva: Reuters

Verkkojätti Amazon avasi 3D-tulostekauppansa.

Olethan kuullut 3D-tulostetuista taloista ja sisäelimistä? Niistä sietääkin vouhottaa, sillä tekniikka, jolla voi tulostaa vaikka munuaisen, kuulostaa aivan uskomattomalta.

Kehittyvät 3D-tulosteet ilahduttavat kuitenkin myös tavallista nettishoppailijaa. Verkkokauppajätti Amazon lanseerasi tällä viikolla kaupan, josta voi tilata kolmiulotteisia tulosteita, enimmäkseen koruja ja muita pieniä muovi- tai metalliesineitä.

Selaimessa toimivalla suunnitteluohjelmalla pystyy muokkaamaan esimerkiksi sormuksen kokoa, paksuutta, käytettyä metallia ja koristeen muotoa. Tuloksen näkee heti esikatselussa, jossa sormusta voi pyöritellä 360 astetta joka suuntaan. Valmis suunnitelma klikataan ostoskoriin, ja valmis tuloste saapuu kotiin parin kolmen viikon kuluttua. Voisiko shoppailuelämys ja oma muotisuunnittelu enää helpompi ja hauskempi olla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tekniikka on kuitenkin vielä lapsenkengissä, eikä voida puhua mistään trendiasusteista. Alku on kuitenkin sen verran lupaava, että ehkä jo parin vuoden päästä muotiakin voi ostaa netistä mittatilauksena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sormuksen muotoilu nettikaupassa on lastenleikkiä. Kuvakaappaus: Amazon.com

Lue myös:

Nettikauppa myy 3D-vauvoja

Tuhoaako opiskelijan keksintö kosmetiikkateollisuuden?

Sisältö jatkuu mainoksen alla