Kardashianin perheen mini-fashionistat: North West ja Penelope Disick. Kuvat: All Over Press
Kardashianin perheen mini-fashionistat: North West ja Penelope Disick. Kuvat: All Over Press

Turkisviitta ja nahkahousut ovat ihan perus arkiasut Kim Kardashianin ja hänen isosiskonsa Kourtneyn parivuotiailla lapsilla.

Suri Cruise ja Harper Beckham ovat saaneet haastajat Kardashianin siskosten lapsista, puolitoistavuotiaasta Northista ja kaksivuotiaasta Penelopesta.

Kim Karhashian, 34, on ollut tarkka lapsensa tyylistä tämän syntymästä asti – ja on sitä yhä. Hiljattain Kim puki North-tyttärensä turkisviitaan, kun äiti ja tytär olivat menossa spahan rentoutumaan. Tytön tyyli oli muutenkin harkittu päästä varpaisiin. Turkin alla Northilla oli paitis, legginssit ja jaloissa Charlotte Olympian kissakuvioidut loaferit, jotka maksavat 250 euroa. Kaikki tietysti mustia.

Mutta North ei ole Kardashianin perheen ainut tyylitietoinen taapero. Viikonloppuna Kimin isosisko Kourtney puki Penelope-tyttärensä perinteistä lauantaishoppailua varten mustiin nahkalegginsseihinja hihattomaan Madonna-printtipaitaan.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär sekä David ja Victoria Beckhamin Harper-tytär olivat pitkään maailman seuratuimpia taaperoita, mutta nyt Kardashianin sisarukset panevat paremmaksi – halusivatpa North ja Penelope sitä tai eivät.

 

North & Georgia

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimin ja Suomessa tällä viikolla vierailleen räppäri Kanye Westin esikoinen valmiina ihmisten ilmoille.

 

I'm so thankful for my best friend N+K=

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Reilu kaksivuotias Penelope hengaili lauantaina tyylikkäänä Barneys-ostoskeskuksessa. Kuva: All Over Press
 

Karl, Grace, Anna, Andre

Uma foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) em

North on päässyt tutustumaan myös muotipiirien kermaan halloween-hengessä, kun hänen äitinsä esitti Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajaa Anna Wintouria.
 

Missing these three sooooooo bad!!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Serkukset: North, Penelope ja Kourtneyn vanhin lapsi Mason.
 

Kisses

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

Une photo publiée par Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) le

Kourtney, 35, ja hänen miehensä Scott Disick, 31,  saavat joulukuussa kolmannen lapsensa. Uudelle tulokkaalle on jo söpöt mokkatossut valmiina.

 

Siskokset Kourtney (vas.) ja Kim. Kuva: Reuters

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

Liian nuori? Kristina on supermalli jo 8-vuotiaana

Kanye Westin tennareista pyydetään lähes 12 miljoonaa

David Beckhamin esikoisesta tuli kansikuvapoika

Korjattu halloween-kuvan kuvateksti 30.11.

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.