Me Naiset
|
Heidi Heino
Varo 85B-ansaa! Yleensä naiset suosivat liian isoa ympärysmittaa ja liian pientä kuppia. Kuva: Shutterstock
Varo 85B-ansaa! Yleensä naiset suosivat liian isoa ympärysmittaa ja liian pientä kuppia. Kuva: Shutterstock

Älä tee toiste, elämänlaatusi kohenee ihanasti.

Se on sillä tavalla, että jos päällä on huonot rintsikat, koko päivä nilkuttaa päätökseensä pahalla tuulella ja levottoman nykimisen merkeissä. Naisen, jonka rintsikat istuvat hyvin, tunnistaa rentoutuneesta olemuksesta ja raikkaasta hymystä. Kunnollisilla rintsikoilla olisi estetty monta perheriitaa ja kansainvälistä konfliktia.

Siksi, kun olet seuraavan kerran Niissä Merkeissä pukukopissa, älä keskity katselemaan sitä, miltä paljas mahasi näyttää. Tarkista mieluummin, ettet tee näitä Glamourin ja Rintaliivioppaan vinkkaamia perusvirheitä:

1. Kuppi ei istu täydellisesti. Katso peiliin sivusuunnassa: jos kuppiin jää vähänkään tyhjää tilaa, koko on liian iso. Jos rinta taas pullottaa kupin rajasta, kuppi on liian pieni. Pyydä myyjältä parempi koko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Ympärys ei kulje vaakasuorassa. Jos ympärys nousee selästä, kokeilet liian isoa ympärysmittaa. Ota pienempi. Liivien täytyy olla yllättävän napakat, ja oikeankokoisen ympäryksen väliin ei jää ylimääräistä tilaa. Selkään saa jäädä makkara, se on normaalia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Olkaimet putoavat. Putoilevissa olkaimissa on yleensä kyse väärästä ympärysmitasta eikä siitä, että olkaimia ei olisi kiristetty tarpeeksi kireälle. Olkaimista ei ole tarkoitus jäädä syviä uurteita. Niiden pitäisi kestää vähemmälläkin tuskalla ylhäällä. Jos kaapistasi löytyy periksi antanutta elastaania eli löysänä löpröttäviä olkahihnoja, heitä rintsikat kylmästi roskiin ja osta uudet.

4. Liivit ovat kiinni sisimmästä hakasesta. Ei, uloin hakanen on paras ratkaisu. Liivien pitää olla aluksi tiukat, jotta jää kiristämisen varaa sitten, kun materiaali alkaa antaa vähän periksi.

5. Koskee. No ei niitä sitten. Jos tuntuu ikävältä tai epämukavalta, älä syytä tissejäsi – ne saavat olla justiin sen malliset kuin ovat. Rintaliiviteollisuus on taatusti keksinyt oikean liivimallin juuri niille.

Lue myös:

Nämä rintaliivit tunnistavat Sen Oikean

Kumarru ja kahmaise: näin rintaliivit kuuluu pukea

Näin valitset oikeankokoiset urheilurintaliivit

Sisältö jatkuu mainoksen alla