Kanadalainen Coco Rocha, 26, on luonut uransa tinkimättömyydellään. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoksissa. Kuva: Reuters
Kanadalainen Coco Rocha, 26, on luonut uransa tinkimättömyydellään. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoksissa. Kuva: Reuters

Tämän hetken kuumimpiin mallinimiin kuuluva kanadalainen Coco Rocha, 26, ei ole ikinä poseerannut alasti. Se on vastoin hartaan Jehovan todistajan uskoa.

Kovassa nosteessa oleva kanadalainen huippumalli Coco Rocha, 26, on tehnyt töitä mallina 14-vuotiaasta lähtien, mutta ei ole ikinä poseerannut alasti. Menestynyt Coco on harras Jehovan todistaja, ja alastonkuvaukset ovat vastoin hänen periaatteitaan.

– 15-vuotiaana agenttini teki minulle selväksi, että pärjätäkseni muotimaailmassa minun pitäisi poseerata alasti, vaikka se oli periaatteitani vastaa, hän muistelee kanadalaisessa Flare-lehdessä.

– En hyväksynyt sitä. Miksi minun pitäisi luopua periaatteistani luodakseni uraa? Coco kysyy.

Coco Rocha on yhdysvaltalaisen muotisuunnittelijan Zac Posenin vakiomalleja. Kuva: Reuters

Hän myöntää, että tinkimättömyys on saattanut karkottaa joitain asiakkaita, mutta varmasti auttanut häntä saavuttamaan nykyisen asemansa yhtenä tämän hetken kysytyimmistä huippumalleista.

– Aina löytyy asiakkaita, jotka haluavat työskennellä itsevarman naisen kanssa, joka tuntee itsensä. Haluan ajatella, että urani on esimerkki siitä, että kun kuuntelee itseään, voi muotimaailmassakin menestyä, hän kertoo.

Aikaisemmissa haastatteluissa Coco on kertonut uskonsa olevan hänelle aina tärkein asia. Hän käy edelleen saarnaamassa ovelta ovelle.

– Saarnaamisen tarkoituksena on antaa ihmisille tietoa. Jotkut ajattelevat, että tuputamme uskoamme, mutta ymmärre kyllä, kun meille sanotaan ei, Coco kertoi vuonna 2013 DuJour-lehdelle.

Coco on ollut muun muassa Donna Karanin, Zac Posenin, Louis Vuittonin ja Jean Paul Gaultierin malli. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoskampanjassa. Hän löi läpi mallina jo vuonna 2006 esiinnyttyään Italian Vogue-lehden kannessa.

Lue myös:

Alusvaatteilla tienaa eniten – he ovat parhaiten palkatut mallit

Hän on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa

62-vuotias alusvaatemalli muuttaa käsityksesi kauneudesta

Tänä kesänä nenälleen kannattaa valita mahdollisimman futuristiset aurinkolasit.

Pikkuiset ja pyöreät, suuret ja kissamaiset, klassiset joka paikan höylät. Viime vuosina aurinkolasirintamalla on ollut mistä valita.

Mutta millaiset plehat ovat muodikkaimmat kesällä 2018? Vogue-lehden mukaan vastaus on kiistatta aerodynaamiset ja futuristiset sporttiaurinkolasit, eli tuttavallisemmin ”nopeet lasit”.

Jos kuvaus ei herätä mitään kelloja, anna prinsessa Annen havainnollistaa!

Kuningatar Elisabet II:n tytär Anne, 67, on luottanut nopeisiin laseihin jo hyvän tovin. Viimeksi hänet nähtiin trendilasit nenällään Harryn ja Meghanin häissä. Muuten hänen juhlalookinsa oli hyvin klassinen:

Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.
Niin coolia! Anne yhdisti kermanvalkoiseen leninkiinsä Adidaksen sporttiset aurinkolasit.

Anne kuvattiin sporttiset kakkulat päässään myös esimerkiksi vuonna 2015 Englannin ja Skotlannin välisessä rugbypelissä.

Kuva: Reuters
Kuva: Reuters

Catwalkien ehdoton ykkönen

Annen suosimia kieltämättä melkoisia ysärifiiliksiä herättäviä aurinkolaseja on vilissyt viime aikoina runsaasti catwalkeilla. Esimerkiksi Stella McCartney ja Fenty x Puma esittelivät nopeita laseja kevään 2018 muotinäytöksissään.

Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters
Kuvat: Fenty x Puman ja Stella McCartneyn / Reuters

Suomessa futurististen lasien ilosanomaa on levittänyt jo useamman vuoden ajan esimerkiksi räppärit Jare ja Ville-Galle. Vuonna 2014 Jare kertoi Me Naisille, että kiiltäväpintaiset sporttilasit ovat yksi hänen tyylinsä kulmakivistä.

 

HÄÄÄÄÄ! Tänää takas keikoille. Oulu&Rovaniemi vamos! ✈️✈️✈️

A post shared by Jare Brand (@jeanbabtiste) on

Ei pukeutumispaniikkia! Kesän juhliin riittää yksi helppokäyttöinen vaate, kun sen voi stailata parilla eri tavalla.

Vedä kuvan reunassa olevaa nuolta vasemmalle ja oikealle, niin näet saman vaatteen kahdessa eri tyylissä. 


Laskoshame, 49,99 €, H&M. Romanttinen jakku, 109,95 €, Neo Noir. Paitapusero, 19,95 €, Gina Tricot. Hiussolki, 8,99 €, Glitter. Olkalaukku, 29,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
Polyesterinen laskoshame on helppo pukea monella eri tavalla, 49,99 €, H&M. Glitterneule, 69,95 €, Neo Noir.  Kukkakorvakorut, 16,99 €, Glitter. Kiiltävä tekonahkalaukku, 34,99 €, Pieces. Veloursaappaat, 66,99 €, Na-kd.
 


Housut, 85 €, Ajlak.Olat paljastavassa puuvillapaidassa sekoittuvat skarpit raidat ja pehmeä röyhelö, 59,99 €, Selected Femme. Kirjekuorilaukku, 439,95 €, Loeffler Randall. Hopeanhohtoiset nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
Kasvikuvioisten housujen pohjaväri on aina trendikäs ja juhlava valkoinen, 85 €, Ajlak. Kimonojakku, 85 €, Ajlak. Pystykauluksinen pusero, 24,99 €, H&M. Pitkä riipus, 16,99 €, Pieces. Iltalaukku, 129 €, Unisa. Nahkapistokkaat, 69,95 €, Tamaris.
 


Bleiseri, 239 €, Samsøe & Samsøe. Läpikuultava mekko, 69,95 €, Neo Noir. Kukkakorvakoruissa riittää katsottavaa, 9,99 €, Kappahl. Kullanvärinen nahkalaukku, 109 €, Tommy Hilfiger. Avokkaat, 125 €, Unisa.
Bleiseri, 239 €, ja kauniisti valoa heijastava viskoositoppi, 79 €, Samsøe & Samsøe. Leveälahkeiset, vajaamittaiset housut, 79,95 €, Selected Femme. Puuvillalaukku, 24,99 €, H&M. Avokkaat, 125 €, Unisa.