Kanadalainen Coco Rocha, 26, on luonut uransa tinkimättömyydellään. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoksissa. Kuva: Reuters
Kanadalainen Coco Rocha, 26, on luonut uransa tinkimättömyydellään. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoksissa. Kuva: Reuters

Tämän hetken kuumimpiin mallinimiin kuuluva kanadalainen Coco Rocha, 26, ei ole ikinä poseerannut alasti. Se on vastoin hartaan Jehovan todistajan uskoa.

Kovassa nosteessa oleva kanadalainen huippumalli Coco Rocha, 26, on tehnyt töitä mallina 14-vuotiaasta lähtien, mutta ei ole ikinä poseerannut alasti. Menestynyt Coco on harras Jehovan todistaja, ja alastonkuvaukset ovat vastoin hänen periaatteitaan.

– 15-vuotiaana agenttini teki minulle selväksi, että pärjätäkseni muotimaailmassa minun pitäisi poseerata alasti, vaikka se oli periaatteitani vastaa, hän muistelee kanadalaisessa Flare-lehdessä.

– En hyväksynyt sitä. Miksi minun pitäisi luopua periaatteistani luodakseni uraa? Coco kysyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Coco Rocha on yhdysvaltalaisen muotisuunnittelijan Zac Posenin vakiomalleja. Kuva: Reuters

Hän myöntää, että tinkimättömyys on saattanut karkottaa joitain asiakkaita, mutta varmasti auttanut häntä saavuttamaan nykyisen asemansa yhtenä tämän hetken kysytyimmistä huippumalleista.

– Aina löytyy asiakkaita, jotka haluavat työskennellä itsevarman naisen kanssa, joka tuntee itsensä. Haluan ajatella, että urani on esimerkki siitä, että kun kuuntelee itseään, voi muotimaailmassakin menestyä, hän kertoo.

Aikaisemmissa haastatteluissa Coco on kertonut uskonsa olevan hänelle aina tärkein asia. Hän käy edelleen saarnaamassa ovelta ovelle.

– Saarnaamisen tarkoituksena on antaa ihmisille tietoa. Jotkut ajattelevat, että tuputamme uskoamme, mutta ymmärre kyllä, kun meille sanotaan ei, Coco kertoi vuonna 2013 DuJour-lehdelle.

Coco on ollut muun muassa Donna Karanin, Zac Posenin, Louis Vuittonin ja Jean Paul Gaultierin malli. Suomessa hänet on nähty Seppälän mainoskampanjassa. Hän löi läpi mallina jo vuonna 2006 esiinnyttyään Italian Vogue-lehden kannessa.

Lue myös:

Alusvaatteilla tienaa eniten – he ovat parhaiten palkatut mallit

Hän on ensimmäinen pluskokoinen malli Pirellin kalenterissa

62-vuotias alusvaatemalli muuttaa käsityksesi kauneudesta

Sisältö jatkuu mainoksen alla