Napapaidan hienostuneempi versio paljastaa siivun rintakehän alaosaa.

Tänä kesänä trendikäs yhdistää korkean vyötärön vajaamittaiseen yläosaan – pieni kaistale ihoakin saa jäädä näkyviin. Tyyliä on tehdyt tunnetuksi erityisesti amerikkalaisartisti Taylor Swift, joka nähdään usein keskivartalon paljastavissa asuissa. Napa pysyy kuitenkin piilossa.

Trendi imartelee yllättävän monenlaisia eri vartaloita, sillä se tuo esiin keskivartalon kapeimman kohdan. Alavatsa jää hameen tai housujen alle piiloon. Ihon ei ole kuitenkaan pakko näkyä, vaan paidan voi valita niin, että se ylettää juuri ja juuri hameen vyötärön kohdalle. Näin puettuna trendi sopii paremmin toimistokäyttöön. Kokeile myös, miltä asu näyttää väljän yläosan kanssa.

SäästäPolvipituinen hame, 29,99 €, H&M. Naruolkaiminen lyhyt toppi, 16,00 €, Topshop. Piristä kokonaisuutta asusteilla! Keltainen nahkalaukku metallihihnalla, 44 €, Topshop. Trendikkään pyöreät aurinkolasit, 24,95 €, Neff/Zalando.fi.

SatsaaKreppihame epäsymmetrisellä helmalla, 210 €, Filippa K. Love Moschino -laukku, 179,95 €, Nelly.com. Vajaamittainen ribbitoppi, 17 €, River Island. Aurinkolasit värillisillä linsseillä, 44,95 €, Quay/Zalando.fi.

Lue myös:

Huippubloggari: Näin rakennat ihanan bohotyylin

Hirvittääkö kokovalkoinen? Näin otat tyylin haltuun

Hii-ohoi! Näin raikastat klassisen merimiestyylin

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.