Syksyn muoti räiskyy värikkäänä, ja housut ja mekko ovat taas tyylikäs yhdistelmä. Kuva: lev radin / Shutterstock.com
Syksyn muoti räiskyy värikkäänä, ja housut ja mekko ovat taas tyylikäs yhdistelmä. Kuva: lev radin / Shutterstock.com

Vaikka ulkona paahtaa aurinko, syystrendien bongailu on alkanut. Nämä tyylit voi ottaa jo käyttöön.

Kesätekeminen rajoittuu tällä hetkellä lähinnä ulkona istuskeluun, rannalla loikoiluun ja jäätelön syömiseen, mutta mieli saa jo vaellella syystrendeissä. Poolokauluksia tai jättitakkia ei tarvitse pukea vielä hyvään toviin, mutta elementtejä tulevasta sesongista voi poimia käyttöönsä jo nyt.

Sporttilenkkarit

Kesärientoihin tekee muutenkin mieli valita jalkaan jotain mukavaa, ja onneksi lenkkarit pysyvät muodissa syksylläkin. Mitä värikkäämmät, sen paremmat.

Hypnoottiset kuosit

Pää meinasi mennä kuvioista sekaisin jo helmikuussa, kun syysmuoti esiteltiin catwalkeilla. Nyt kannattaa siis bongailla toppeja ja t-paitoja rätväköissä väreissä ja kuoseissa – syksyllä niiden päälle tarvitsee lisätä vain neuletakki, ja trendikäs look on valmis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mekko housujen päällä

Vuosituhannen vaihteen hame-housuyhdistelmistä on vielä aika vähän aikaa, mutta mieli kannattaa virittää helmojen paluuseen housujen päälle. Tyyliä voi alkaa sulatella yhdistämällä esimerkiksi minimekon tai tunikan ja sortsit (ja näin välttää samalla tahattoman vilauttelun).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Glitter

Kuka kielsi kimmeltämästä kesälläkin? Glitterin kimallus sopii erityisen hyvin loppukesän illanhämyyn. Kimalletoppeja ja glitterasusteita voi käyttää ympäri vuoden, joten ne ovat monikäyttöisempi hankinta kuin säkenöivät minisortsit.

Länkkärityyli

Syksyllä lasso viuhuu ja kaviot kopsuvat – ainakin leikisti. Lehmityttövaikutteita voi upottaa jo kesätyyliin, sillä liivit, bootsit, ruutupaidat tai -mekot ja cowboyhatut ovat mitä mainioimpia festarikuteita.

Kirkkaat värit

Tuliko hankittua kirkkaana loistava kesäpaita? Hyvä! Syksyn suosikkivärejä ovat sähkönsininen, leiskuva oranssi ja kirkas punainen. Myös pinkki ja vihreä on catwalkeilla usein nähty yhdistelmä. Toisaalta viileät pastellitkin ovat syksyllä muodissa ja sopivat hyvin myös kesäpäivien vaatteisin.

60-luku

Retroilu ei katso vuodenaikaa. 60-luvusta kannattaa napata kesätyyliinsä ainakin lyhyet helmat ja laatikkomaiset muodot.

Lue myös:

Ensi syksyn hittituote sopii rikkaille – yli tuhannen euron avaimenperä

Huivi päähän kesähelteellä! Bandanasta tuli supermuodikas

Klassikkotennarit palasivat jäähyltä muotibloggareiden jalkoihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla