Jännä, miten ne lapset kasvaa! Kuvassa Sylvester Stallone puolisonsa Jennifer Flavinin ja heidän kolmen tyttärensä, Sophian (toinen oik.), Sistinen (oik.) ja Scarletin (etualalla) kanssa vuonna 2012. Kuva: Reuters
Jännä, miten ne lapset kasvaa! Kuvassa Sylvester Stallone puolisonsa Jennifer Flavinin ja heidän kolmen tyttärensä, Sophian (toinen oik.), Sistinen (oik.) ja Scarletin (etualalla) kanssa vuonna 2012. Kuva: Reuters

Sistine Stallone haluaa samalle uralle kuin äitinsä.

Toimintaelokuvatähti Sylvester Stallone, 68, on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvia 16-vuotiaan tyttärensä Sistinen kanssa. Sylvester vaikuttaa olevan ylpeä tyttärestään ja kannustaakin tätä aikeissa luoda uraa mallina.

– Minä ja tyttäreni Sistine, joka haluaa olla vakavasti otettava malli. Hän haluaa kovasti saavuttaa unelmansa. Uskon, että pystyt siihen! Sylvester kannustaa kuvateksteissä.

Daily Mailin mukaan Sistine on aikaisemmin kertonut Teen Vogue -lehdelle tekevänsä kaikkensa, että hänen unelmansa toteutuu. Hän sanoo olevansa myös valmistautunut julkisuuteen kuuluisan isän takia.

– Minun täytyy olla varovainen siinä, mitä teen – muuten saan kuulla tekemisistäni, Sistine kertoi lehdelle.

Sylvesterin lisäksi myös äiti, Jennifer Flavin, 46, kannustaa tytärtään. Jennifer on itse entinen malli ja hän opettanut tytärtään poseeraamaan ja kävelemään.

Sistine on keskimmäinen Sylvesterin ja Jenniferin kolmesta yhteisestä tyttärestä. Sylvester ja Jennifer ovat olleet naimisissa 18 vuotta.

 

My daughter modeling She's trying very hard to attain her dreams

A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Pc: Beau Grealy

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on

 

#16

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on

Myös Sistine on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvia isänsä kanssa.
 

HAPPY BIRTHDAY to the biggest badass i know! I love you more than words can describe!

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on

Lue myös:

Tekeekö Suvi Koponen Vogue-enkat?

Suomalainen ex-huippumalli: "Muodokas on voimakkaampi kuin näännytetty nainen"

Keinokuituvaatteista irtoaa jokaisessa pesussa valtava määrä pieniä muovikuituja, joista osa päätyy lopulta vesistöihin.

Vuoden turhake on taas valittu, ja tänä vuonna se on fleecekangas.

Suomen Luonto -lehden toimitus teki valinnan lukijoiden lähettämien ehdotusten joukosta. Valinnalla toimitus haluaa kiinnittää huomiota polyesterikankaista irtoavaan mikromuoviin.

Mikromuovista on puhuttu viime aikoina paljon, sillä se saastuttaa meriä ja on haitaksi niiden eliöille. Huomio on kuitenkin tähän mennessä keskittynyt kosmetiikan mikromuoveihin, joihin lukeutuvat esimerkiksi kuorintavoiteiden muovirakeet. Kerroimme vähän aikaa sitten, että myös muoviglitter on viemäriin päätyessään uhka ympäristölle.

Kuten kosmetiikasta, myös pörröisestä fleecekankaasta irtoaa jokaisessa pesussa jopa 200 000 alle viiden millimetrin mikromuovipalaa. Muut keinokuitukankaat eivät ole yhtään parempi valinta.

– Vielä enemmän hiukkasia irtoaa softshell-kankaasta ja teknisistä urheiluasuista, joten fleece ei edes ole pahin polyesterikangas mikromuoveista puhuttaessa, ryhmäpäällikkö Markus Sillanpää Suomen ympäristökeskuksesta toteaa tiedotteessa.

Suurin osa kuiduista saadaan puhdistettua jätevedenpuhdistamolla, mutta silti vesistöihin päätyy biljoona mikromuovihiukkasta, joiden ympäristövaikutuksia ei vielä tunneta tarkoin.

Kysely

Vältteletkö fleecevaatteita ympäristösyistä?

Gugguun vaatteet saivat asiakkaat ottamaan juoksuaskelia.

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.