Me Naiset
|
Inka Simola
Jos kaikki menee hyvin, Jenni Ahtiaisen gTien asusteita nähdään Marilyn Mansonin musiikkivideolla. Kuvat: Panu Pälviä ja Reuters
Jos kaikki menee hyvin, Jenni Ahtiaisen gTien asusteita nähdään Marilyn Mansonin musiikkivideolla. Kuvat: Panu Pälviä ja Reuters

Metallitähti Marilyn Manson kiinnostui Jenni Ahtiaisen gTie-asusteista. Aiemmin suunnittelijan luomuksiin on ihastunut räppäri Snoop Dogg.

Metalliartisti Marilyn Manson kiinnostui gTie-yritystä pyörittävän Jenni Ahtiaisen asusteista. Ahtiainen sai torstaina puhelun Los Angelesista, jossa kerrottiin, että Manson haluaisi asusteita musiikkivideolleen. Ainoaksi ongelmaksi koitui se, miten asusteet saisi nopeasti Los Angelesiin.

– MANSON-APUA! Nyt se sitten tuli puhelun muodossa juuri äsken suoraan Losista. Mun all time -dream. Mahdollisuus saada kamat Marilyn Mansonin videolle. On vain yksi ongelma: etäisyys. gTien vermeiden pitäis olla Losissa paikallista aikaa perjantai-iltana. Ihan viimeistään lauantai-aamuna. Video kuvataan lauantaina ja sunnuntaina. Eli kysymys onkin, olisko kukaan menossa Losiin? Tunteeko kukaan ketään, joka olis menossa Losiin? Palkkio taattu! Jenni Ahtiainen kirjoitti torstaina gTien Facebook-sivuilla.

Perjantaina Ahtiainen päivitti, että paketti on saatu matkaan ja kiitti ihmisten avusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Julkaisu käyttäjältä gTie.
Tällainen paketti Marilyn Mansonille lähti. Kuva: Facebook/gTie

Aiemmin Ahtiaisen asusteisiin on ihastunut räppäri Snoop Dogg, joka tilasi sunnittelijalta eettisestä poronnahasta tehdyn pipon. Ahtiaisen luomuksia on nähty myös julkkisten päällä Golden Globe Awardseissa ja American Music Awardseissa sekä Suomessa Linnan juhlissa. Ahtiainen perusti gTie-merkin vuonna 2007.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvia asusteista näet täältä.

Lue myös:

Girls-tähti ihastui suomalaissuunnittelijan vaatteisiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla