Muuttaisikohan koripalloilija Lauri Markkanen valkoiset leggingsit joogahousuista trendivaatteiksi? Kuva: Shutterstock ja Instagram
Muuttaisikohan koripalloilija Lauri Markkanen valkoiset leggingsit joogahousuista trendivaatteiksi? Kuva: Shutterstock ja Instagram

Kansan rakastama Susijengin stara Lauri Markkanen on nähty valkoisia leggingsejä muistuttavaan vaatekappaleeseen pukeutuneena.

Valkoiset leggingsit ovat monen naisen ja tytön luottovaate niihin tilanteisiin, joissa mustat leggingsit tai sukkahousut ovat liikaa, ja paljaat sääret tai ihonväriset sukkahousut taas liian vähän. Valkoiset leggingsit ovat luotettavat kultaisen keskitien kulkijat.

Tyyligurujen suosiossa ne eivät kuitenkaan ole. Leggariparkoja pidetään tyylittömänä valintana.

– Armottominta leggingseissä on valkoinen väri, joka ei peitä mitään vaan tuo esille kaikki mahdolliset muhkurat, tyylikonsultti Leena Sarvi tylyttää Ilta-Sanomissa.

Hame pitäisi ilmeisesti pukea paljain säärin, ja jos taas mielii käyttää valkoisia leggingsejä housuina, pitäisi olla Miley Cyrus We Can't Stop -hitin videolla, mikä ei sekään ole takuuvarma tyylivoitto.

Valkoisten leggingsien housuus on toistuvasti kyseenalaistettu, ja leggareihin kohdistuva Leggingsit eivät ole housut -sorto on vielä ihan oma lukunsa.

Valoa tunnelin päässä

Hyväksyvä valo saattaa nyt kaikesta huolimatta kajastella tunnelin päässä. Kansan rakastama, armoitettu koripallostara Lauri Markkanen on nimittäin nähty Instagramissa pukeutuneena vaatekappaleeseen, joka näyttää erehdyttävästi suomalaisnaisten suosimilta joustavilta, valkoisilta leggingseiltä. Pituuskin täsmää: 2,13 metriä pitkää Lauria puolisääreen ulottuvat pöksyt voisivat olla keskimittaisella naisella täyspitkät leggingsit. 

 

Back at it.. 🏀 Great workout with the fellas! 💪🏼🙏🏼

Henkilön Lauri Markkanen (@laurimarkkanen) jakama julkaisu

Susijengin tähtipelaaja on yhdistänyt leggingsinsä väljiin koripallosortseihin. 

Nyt täytyy vain jäädä odottamaan, että Markkasen asuvalinta tuo leggingsit muotiin. Valkoisten leggingsien kunnian päivä voi hyvinkin vielä koittaa, sillä halveksittu sukat sandaaleissa -tyylikin on hiljattain saanut fashionistojen hyväksynnän: Nyt se on virallista! Suomalaisten parjattu sukat sandaaleissa -tyyli löi vihdoin läpi

Hiusväriä tiheästi vaihtava Sanni ihastuttaa nyt punaisilla hiuksilla. Kuva: Warner music live
Hiusväriä tiheästi vaihtava Sanni ihastuttaa nyt punaisilla hiuksilla. Kuva: Warner music live

Laulaja Sannin hiuksissa on nähty sinistä, vihreää ja pikkulettejä. Nyt hiukset liehuvat tulenpunaisina.

Laulaja Sanni osaa herättää huomiota. Eilen julkaistu Pornoo-kappale herätti mielipiteitä jo pelkällä nimellään: ”Asiaton biisi, ei ainakaan radiossa voi soittaa nuorten lapsien kuullen”, “Iiiihaaaana. Harmi vaan, että odotettiin mun 6-vuotiaan tyttären kanssa tän biisin julkaisua, ja ei tätä kyllä tohdi sille kuunnelluttaa. Ei oo frööbelin palikat”, Sannin Instagram-tilillä kommentoidaan.

Huomiota herättävät myös Sannin uudet, tulenpunaiset hiukset.

Sannin Instagramissa hehkutetaan uutta hiusväriä: ”Oot tosi kaunis punasilla hiuksilla.”

Sanni kertoi pari vuotta sitten Me Naisten haastattelussa elävänsä ja päättävänsä myös hiustyyleistään fiilispohjalta. Hän ei myöskään ota ulkonäköään turhan vakavasti.

– Pahin tukkamokani oli, kun vedimme bloggari Saara Sarvaksen kanssa minulle sivusiilin ja liukuvärjäsimme sen turkoosiksi. Sitten minulla oli vaalea tukka, turkoosi siili ja pinkit latvat. Silloin olin siitä fiiliksissä, mutta jälkeenpäin hävetti, Sanni kertoi.

 Ennen punaista tukkaa Sannin hiukset olivat vihreät.

Sannin violetin ja sinisen sävyjä hehkuneet hiukset toivat mieleen My Little Ponyjen harjakset. 

Sinisin ja keltaisin yksityiskohdin koristellut pikkuletit lienevät Sannin huomiotaherättänein kampaus.

 

Mikä eläin sä olisit? Mä olisin Spyro.🔥

A post shared by SANNI (@sannivirallinen) on

Siniset hiukset olivat Sannin tavaramerkki pitkään.

Uransa alkuvaiheilla Sannin hiukset olivat vaaleat. Sen sijaan hiusten pituus ei ole uran varrella juurikaan muuttunut. 

 

Onks jollain muullakin tänään vaikeuksii saada asioit aikaseks? 🙈 #maanantai

A post shared by SANNI (@sannivirallinen) on

Jos se on Voguessa, sen on pakko olla in. Ensi kesän trendikkäin asuste on siis pumpattava uima-allas.

Kerrankin kesäasuste, joka enemmän peittää kuin paljastaa!

Lontoon muotiviikoilla nähtiin kuuluisan Central Saint Martins -korkeakoulun opiskelijoiden näkemyksiä loppuvuoden trendeistä. Vogue nosti esiin näistä muutaman, esimerkiksi pumpattavan uima-altaan.

Vanhastaan tiedetään, että se, mikä toimii catwalkilla, voi olla katukäytössä hankalampi. Tavallinen nainen testasi, miten kahluuallas käyttäytyy arjessa.

Kiitämme:

  • Pirteän värinen ja herättää taatusti huomiota. 
  • Edullinen: kaapista käyttämättömänä löytyneen altaan alkuperäinen hinta oli 12,99 €.
  • Saa vastaantulijat iloiseksi.
  • Sopivan peittävä ainakin etupuolelta: altaan takana voisi helposti vaikka vaihtaa uikkarit tai käydä puskapissalla.
  • Jos vasta biitsillä huomaa, että vedessä on sinilevää, jeesusteipillä altaan saa nopeasti paikattua alkuperäiseen käyttöön. Jesaria kannattaa muutenkin käyttää: ilman reunavahvistuksia naamanmentävä reikä leviää hetkessä liian isoksi, jolloin asusteesta tulee kaulakoru.

Moitimme:

  • Naamareiän lisäksi altaassa pitäisi ehdottomasti olla käsiaukot – kahvin juominen on käytännössä mahdotonta ilman niitä.
  • Allasta ei voi suositella kovin tuuliselle päivälle. Asuste karkaa.
  • Liukuportaissa asu herättää pahennusta, kun kiireisemmät eivät pääse ohi. Ei kannata käyttää ainakaan metron ruuhka-aikoina.
  • Työläs. Jos käytössä ei ole tehokasta pumppua, asusteen puhaltaminen käyttökuntoon vaatii todella vahvat keuhkot.
  • Saatavuus voi olla talvisaikaan kehno.

Kenelle sopii:

Ennakkoluulottomalle trendsetterille. Siis todella ennakkoluulottomalle.