Kukkia ja sporttimerkin logo – miksei? Kuvat: Tickle Your Fancy
Kukkia ja sporttimerkin logo – miksei? Kuvat: Tickle Your Fancy

Tickle Your Fancy -blogin Sara pukee lenkkarit asun kuin asun kanssa.

Sporttisuus on tänäkin keväänä supermuodikasta. Tickle Your Fancy -blogia kirjoittava Sara Vanninen yhdistää usein urheilullisia elementtejä muihin vaatteisiin.

Sara käy ahkerasti salilla, mutta treenikuteet ja sporttiset käyttövaatteet hän kuitenkin erottelee.

– Arkena käytän samanhenkisiä vaatteita kuin treeneissäkin, mutten niitä, joissa hikoilen salilla. Treeniasuni ovat myös paljon värikkäämpiä kuin arjessa käyttämäni hillitymmät vaatteet, Sara kertoo.

– Aktiivinen treenaaminen on kuitenkin tuonut lenkkareita, tennareita ja urheilumerkkien street-vaatteita enemmän myös arkikäyttööni.

Saran suosikkeja ovat collegepaidat ja urheiluvaatemerkkien logoilla koristetut yläosat. Hän käyttää niitä revittyjen farkkujen, pillifarkkujen ja treenitrikoiden kanssa.Niken paita sopii minimalistiseen kokonaisuuteen kuin nakutettu.

Toinen Saran suosikki – ja helppo tapa tuoda asuun kuin asuun sporttisuutta – ovat lenkkarit.

– Päivän fiiliksestä riippuen valitsen jalkaani lenkkarit tai korkkarit. Ne näyttävät todella hyviltä ihan tavallisen villakangastakin kanssa! Lenkkareita on helppo yhdistellä perusvaatteisiin, kuten kauluspaitoihin, collegepaitoihin, pillifarkkuihin ja vaikkapa hameisiin.Lenkkarit virittävät asun veikeäksi.

Lue myös:

Kenkäsuunnittelija Terhi Pölkki: Nämä ovat kevään vahvimmat jalkinetrendit

Unohda föönaus! Kuumin hiustyyli on nyt luonnollisen pörröinen

Hän on ensimmäinen urheilulehden legendaariseen uimapukunumeroon päässyt plusmalli

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.