Saint Laurentin printtimekko ja suuri kaulakoru muodostivat näyttävän juhlalookin. Kuvat: MV Photos
Saint Laurentin printtimekko ja suuri kaulakoru muodostivat näyttävän juhlalookin. Kuvat: MV Photos

Julianne edusti gaalassa New Yorkissa Dolce & Gabbanan pitsipaidassa ja kukkahameessa.
Julianne edusti gaalassa New Yorkissa Dolce & Gabbanan pitsipaidassa ja kukkahameessa.

Rento ruutupaita ja nahkatakki pelastavat Juliannen arjen asukriiseiltä.
Rento ruutupaita ja nahkatakki pelastavat Juliannen arjen asukriiseiltä.

Näyttelijä Julianne Mooren tyylissä on ripaus rock-asennetta.

Näyttelijä Julianne Mooren, 54, tavaramerkiksi ovat muodostuneet kuparinpunaiset hiukset, vaalea iho ja punaisiksi maalatut huulet. Hän suosii juhlapukeutumisessa mustaa ja vihreän eri sävyjä sekä mekkoja, joissa ihastuttavat paljetit, röyhelöt ja pitsikuviot.

Arjessa Juliannen klassinen tyyli saa ripauksen rouheaa rock-asennetta, sillä tähti viihtyy parhaiten pillifarkuissa ja ruutupaidoissa.

Julianne palkittiin vastikään parhaan naisnäyttelijän Baftalla roolistaan Edelleen Alice -draamassa.

Lue myös:

Julianne Mooren avoin kaula-aukko ja muut Bafta-gaalan upeat puvut – katso kuvagalleria

Leffagaalan upeimmat asut yhdessä galleriassa

Anna pikkumustalle lepopäivä – vaihda välillä punaiseen

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.