Pian jokaisen tyylitajuisen naisen nenänrustoa koristaa septum-lävistys.

Jos se löytyy Rihannalta, sen täytyy olla trendikäs! "Muotimaailman Oscarilla" eli CFDA-järjestön palkinnolla palkittu poptähti on yksi maailman seuratuimmista tyyli-ikoneista. Siksi hänen septum-lävistyksensä enteilee, että nenän ruston lävistävästä renkulasta on tulossa muoti-ilmiö muissakin kuin runsaasti lävistyksiä hankkineissa piireissä. Sonninrengas bongattiin Rihannan nenästä jo kesällä, mutta hän poseeraa lävistys nenässään myös syyskuunW-lehden kannessa.

Myös Lady Gaga on julkaissut hiljattain Instagramissaan kuvia septum-lävistyksestään. Mediat tosin ovat epäilleet niin Rihannan kuin Lady Gagankin lävistysten aitoutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Septum-lävistys on saanut lempinimensä sonnien nenärenkaasta. Sonneilla nenärengasta on tiettävästi käytetty siksi, että niistä saisi otteen, jos eläin heittäytyy ongelmalliseksi. Se on ollut myös pakollinen maatalousnäyttelyissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hekin ovat innostuneet septum-lävistyksestä:

Muusikko Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoë Kravitz. Zoë tienaa elantonsa laulajana, mallina ja näyttelijänä. Vapaa-aikanaan hän hengailee muotimaailman kauhukakarana tunnetun Cara Delevingnen kanssa.

Näyttelijä-malli Eva Marcille

Näyttelijä-laulaja Kat Graham

 Laulaja Mariko Pajalahti vuonna 2010. Kuva: MN-arkisto

 

Lue myös:

Onko puolisollasi jo ananastukka?

Kaikki jutut Rihannasta löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla