Pian jokaisen tyylitajuisen naisen nenänrustoa koristaa septum-lävistys.

Jos se löytyy Rihannalta, sen täytyy olla trendikäs! "Muotimaailman Oscarilla" eli CFDA-järjestön palkinnolla palkittu poptähti on yksi maailman seuratuimmista tyyli-ikoneista. Siksi hänen septum-lävistyksensä enteilee, että nenän ruston lävistävästä renkulasta on tulossa muoti-ilmiö muissakin kuin runsaasti lävistyksiä hankkineissa piireissä. Sonninrengas bongattiin Rihannan nenästä jo kesällä, mutta hän poseeraa lävistys nenässään myös syyskuunW-lehden kannessa.

Myös Lady Gaga on julkaissut hiljattain Instagramissaan kuvia septum-lävistyksestään. Mediat tosin ovat epäilleet niin Rihannan kuin Lady Gagankin lävistysten aitoutta.

Septum-lävistys on saanut lempinimensä sonnien nenärenkaasta. Sonneilla nenärengasta on tiettävästi käytetty siksi, että niistä saisi otteen, jos eläin heittäytyy ongelmalliseksi. Se on ollut myös pakollinen maatalousnäyttelyissä.

Hekin ovat innostuneet septum-lävistyksestä:

Muusikko Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoë Kravitz. Zoë tienaa elantonsa laulajana, mallina ja näyttelijänä. Vapaa-aikanaan hän hengailee muotimaailman kauhukakarana tunnetun Cara Delevingnen kanssa.

Näyttelijä-malli Eva Marcille

Näyttelijä-laulaja Kat Graham

 Laulaja Mariko Pajalahti vuonna 2010. Kuva: MN-arkisto

 

Lue myös:

Onko puolisollasi jo ananastukka?

Kaikki jutut Rihannasta löydät täältä.