Vasemmalta oikealle: GabiFresh, Shareefa J, Robyn Lawley ja Jada Sezer. Kuva: swimsuitsforall.com
Vasemmalta oikealle: GabiFresh, Shareefa J, Robyn Lawley ja Jada Sezer. Kuva: swimsuitsforall.com

Kaikenkokoisille naisille uimapukuja myyvä verkkokauppa Swimsuits For All kuvasi plusmalliversion Sports Illustrated -lehden yläosattomasta bikinikannesta.

Urheilulehti Sports Illustratedin legendaarisen uimapukunumeron kannessa nähtiin tänä vuonna Lily Aldridge, Nina Agdal ja Chrissy Teigen. Alkukeväästä ilmestynyt kansi lytättiin pian sen ilmestymisen jälkeen ysäriksi ja yllätyksettömäksi, ja siinä poseeraavat mallit poikamaisiksi ja liian laihoiksi.

– Minun mielestäni kansi on todella kaunis. Näytämme iloisilta, terveiltä ja pidämme hauskaa, 28-vuotias Aldridge puolusteli Today Show'ssa.

Tältä näyttää alkuperäinen SI-lehden kansikuva.

Pluskokoisille uimapukuja myyvä Swimsuits For All päätti ottaa SI-lehden kannen käsittelyynsä ja tehdä siitä version omilla malleillaan. Tässä versiossa uima-asuja eivät esittele Victoria's Secret -enkelit, vaan neljä vartaloltaan erilaista naista: huippusuositun fatkinin keksinyt bloggaaja GabiFresh (eli Gaby Gregg), menestynyt australialainen plusmalli Robyn Lawley, brittiläinen laulaja ja malli Shareefa J ja plusmalli Jada Sezer.

– Joka vuosi maailma odottaa Sports Illustrated -lehden seksikkäitä uimapukukuvia, mutta me tiedämme, että seksikkäitä kurveja löytyy muiltakin kuin uimapukumalleilta, yritys kommentoi Daily Mailin mukaan.

Kuva julkaistaan Swimsuits For Allin sanoin maailman ensimmäisessä pluskokoisten uimapukukalenterissa, jota voi katsoa ilmaiseksi yrityksen verkkosivuilla.

Lue myös:

Vapise muotimaailma, uusi plusmallien tähti on syttynyt

Kurvit esiin! Vinkit XL-pukeutumiseen

David Hasselhoffin 21-vuotias tytär on menestynyt plusmalli