Denise Bidot. Kuva: MVphotos
Denise Bidot. Kuva: MVphotos

Plusmalli Denise Bidot toivoo, että muotiviikoilla ja catwalkeilla käytettäisiin enemmän kurvikkaita malleja.

Helmikuussa New Yorkin muotiviikoilla tehtiin historiaa, kun catwalkilla nähtiin New Yorkin Miss pyörätuoliksi 2012 kruunattu Danielle Sheypuk. Suunnittelija Carrie Hammeri halusi näytökseensä mallien sijaan roolimalleja.

Viime viikolla New Yorkin muotiviikoilla nähtiin jälleen virkistävää vaihtelua, kun muun muassa Gia Genevieve ja Denise Bidot esittelivät catwalkilla syksyn ja talven alusvaatemuotia muiden mallien seassa.

Genevieve esitteli suunnittelija Zana Baynen bondage-tyyppisiä luomuksia. Bayne on tehnyt nahka-asuja muun muassa Madonnalle ja Lady Gagalle. Bidot puolestaan avasi Chromatin näytöksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän tavisten kanssa samanpainoisten mallien käyttäminen muotiviikoilla sai sosiaalisessa mediassa paljon kehuja. Myös malli Denise Binot toivoo, että kurvikkaiden mallien käyttäminen ei jäisi muotiviikoilla poikkeukseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olemme rukoilleet tätä muotiteollisuudelta. Omassa nuoruudessani minulla ei ollut esikuvaa, josta ajatella, että hän on minun kokoiseni, menestynyt ja fiksu. Tämä oli iso harppaus, Bidot sanoi Elle.comissa.

Gia Genevieve Zana Baynen luomuksissa. Kuvat: Gettyimages
Denise Bidot Chromatin näytöksessä.
Chromatin suunnittelija Becca McCharen mallien keskellä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla