Mini ja maksi täydessä pikkujoulutällingissä!
Mini ja maksi täydessä pikkujoulutällingissä!
Näin syntyi minin pikkujoulukurvit: 1. Lindexin Push up -alushousut 2. Changen Shape it -shortsit 3.  Flexees Instant Slimmer -vyötärökorsetti 4. After Eden push up -rintaliivit
Näin syntyi minin pikkujoulukurvit: 1. Lindexin Push up -alushousut 2. Changen Shape it -shortsit 3. Flexees Instant Slimmer -vyötärökorsetti 4. After Eden push up -rintaliivit
Maksi hoikensi muotonsa: 1. Flexees -"selkäläskiliivi" 2. Changen Eveline Full Shaper -rintaliivit 3. Changen Shape it Control Chemise
Maksi hoikensi muotonsa: 1. Flexees -"selkäläskiliivi" 2. Changen Eveline Full Shaper -rintaliivit 3. Changen Shape it Control Chemise
Push up -alushousuilla takamuksesta muodostuu melkoinen tarakka!
Push up -alushousuilla takamuksesta muodostuu melkoinen tarakka!

Rimpula halusi muodot, rehevä hoikemman siluetin. Testasimme, onko muotoilevista alusvaatteista mihinkään.

Muotoa alusmekoista

Tuote: Changen Shape it Control Chemise, S–XXL, 80 € (myös ihonvärisenä)

Neiti Mini: "Äh ja puh. Mekon päälle saaminen on vaativa urheilusuoritus, mutta lopputulos palkitsee: vartalon kummut ja muhkurat ovat nätisti paketissa, eikä mustan mekon ulkonäössäkään ole valittamista. Aluspöksyjen nepparit helpottavat pissalla käyntiä."

Neiti Maksi: "Älä pue tätä alusmekkoa täydessä juhlatällingissä, koska operaatio on melkoisen hikinen sota. Kun se lopulta on päällä, tuntuu hyvältä! Kursii makkarat kasaan ja pysyy päällä haarahakasten ja olkaimien ansiosta."

Tuote: Maidenform Weightless Comfort Flexees Shapewear, S–XL, 45 €

Mini: "Tämä on ihana! Kevyesti tukeva mekko tuntuu päällä miellyttävältä ja silottaa vartalon pikkumuhkurat. Kun alusmekon pinta on vielä liukas, juhlakolttu sujahtaa päälle erityisen helposti. Plussaa kauniista ulkonäöstä: tämän päältä kehtaa heittää mekon pois!"

Vasemmalla Changen muotoileva alusmekko, oikealla Maidenformin.

Keskivartaloa kaventavat asusteet

Vyötärökorsetti

Tuote: Flexees Instant Slimmer X-Out Muffin Top, S–XXXL, 33,20 € (myös puhtaan valkoisena ja puuterinvärisenä)

Neiti Mini: "Tekee pötkylällekin ampiaisvyötärön edestä katsottuna, mutta sivulta päin kroppa näyttää paksummalta. Hakaset ja tukiluut näkyvät ohuen mekon läpi. Aluksi tuntuu miellyttävältä, mutta alkaa ahdistaa illan kuluessa. Saa näyttämään kantajansa myös ryhdikkäämmältä, sillä korsetin kanssa on vaikea istua lysyssä. "

Neiti Maksi: "Kaventaa vyötäröä, mutta tarvitsee parikseen muotoilevat alushousut tai tukea antavat sukkahousut, jotka slimmaavat korsetin alta tulevaa ylimääräistä..."

Selkää ja vyötäröä tasoittava yläosa

Tuote: Flexees, S–XXL, 52,90 €

Neiti Maksi: "Silottaa selän ja kyljet, kursii vähän vyötäröä kasaan. Tämän valmistaminen on valitettavasti lopetettu, mutta tilalle on tullut helpommalta vaikuttava päälle puettava "paita".

Tukea vatsalle

Tuote: Lindexin High waist shaping -alushousut, S–XL, 19,95 €

Neiti Maksi: "Aika mukavat – jopa ihan arkikäytössä. (Mutta ei kyllä riisuttaessa kovin eroottiset.) Graur."

 

Vasemmalla vyötärökorsetti, oikealla hakasin kiinnitettävä selkää silottava toppi.

Lindexin korkeavyötäröiset, muokkaavat alushousut.

Takamukselle ryhtiä

Hoikentavat pyöräilyshortsit

Tuote: Change Basic Shape It High Waist Panty, S–XXL, 39,95 €

Neiti Mini: "Kainalohin asti kiskottavat pöksyt slimmaavat reisiä, kohottavat peppua ja kaventavat vyötärölinjaa ilman että olo tuntuisi tukalalta. Mutta valitettavasti näyttävät erotiikantappajilta."

Peppuun lisää kokoa

Tuote: Magic Bodyfashion Padded Pants (myös mustana), S–L, 31,30 €

Tuote: Lindexin Push up -alushousut (myös mustana), koot 34–46, 13,95 €

Neiti Mini: "Housuissa on pakaroiden päällä kovitetut lisukkeet, jotka antavat efektin pystystä pyrstöstä. Pylly näyttääkin terhakalta, mutta pöksyt pöhköiltä. Jos pikkujouluissa käy flaksi, miten näissä kehtaa riisuutua kenenkään edessä?"

Vasemmalla Magic Bodyfashion -alushousut, oikealla Lindexin Push up -alushousut.

Kokoa ja ryhtiä rintoihin

Tuote: After Eden Women unHide, push up -rintaliivit kahdella geelityynyllä, 33 €

Neiti Mini: "Ohhoh, näillä A-kupista sukeutuu D-kuppi sekunnissa! Superkohottavien liivien kupeissa on jo valmiiksi niin paljon täytettä, että sinnepä ei paljon omaa tissiä mahdukaan. Kun suurin osa rintavarustuksesta jää lötköttämään kupin päälle, niin näyttäähän se isolta. Uusi petikumppani voi kyllä pettyä, kun liivit kiskaistaan päältä ensimmäisen kerran."

Tuote: Changen Eveline Full Shaper, 54 €

Neiti Maksi: "Täydelliset rintaliivit: kauniit, tukevat, hyvät päällä. Ihmeellinen löytö! Eiväthän nämä mitkään push upit ole, mutta isokin rinta näyttää kohotetulta ja ryhdikkäältä!"

Vasemmalla After Eden -liivit, oikealla Eveline Full Shaper -rintaliivit.

Tiedustelut: Change / change.com/fi, Lindex / lindex.com / 020 142 2400, After Eden, Magic Bodyfashion, Flexees, ja Maidenform Funky Lady / funkylady.fi / 010 501 0311. Tuotevalikoimat vaihtelevat liikkeittäin.

Lue myös:

Kumarru ja kahmaise – näin rintaliivit kuuluu pukea

Juhli ilman muhkuroita – näin valitset litistävän alusasun

Muotoilevat alusvaatteet ovat naisen salainen ase – katso upea kuvagalleria

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.