Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Minkä merkkien vaatteet ovat osoittautuneet todellisiksi helmiksi?

Suomesta löytyy muutamia kiinnostavia vaatemerkkejä, esimerkiksi Ilona Hyötyläisen Miun, mutta tarjolla oleva muotivalikoima laajenee huomattavasti, kun katseensa kääntää myös kotimaan rajojen ulkopuolelle. Se onnistuu joko matkustamalla tai nettikaupassa, johon pääsee kätevästi kotisohvalta.

Nettiputiikin toimittavat yhä paremmin tuotteita joka puolella maailmaa. Esimerkiksi amerikkalaisen Madewell-merkin vaatteita on kyllä saanut tilattua Jenkeistä, mutta niistä on pitänyt maksaa rahti, verot ja tullaus. Onneksi nettivaatekauppa Net-a-porter otti laadukkaita perusvaatteita tarjoavan merkin viimein valikoimiinsa, joten tuotteet saa tilattua Euroopasta.

Moni varmaankin myös haaveilee brittiläisten New Look- ja Primark-halpisketjujen rantautumisesta Suomeen. Toisaalta myös lähempää, Tukholmasta ja Tallinnasta, löytyy jo paljon uutta ja ihmeellistä.

Nyt haluammekin tietää, mikä vaatemerkki joko meiltä tai muualta on ollut sinun huippulöytösi – hehkuttaminen sallittu! Erityisesti kiinnostavat vaatteet, jotka eivät kävele vastaan ensimmäisessä kadunkulmassa. Voit kertoa myös, mitkä ovat suosikkimerkkejäsi, kun etsit kenkiä, asusteita ja kosmetiikkatuotteita.

Vinkkaa suosikkimerkkisi ja -kauppasi alla olevassa kommenttikentässä!