Armeijanvihreä rento mekko on mukava reissuvaate, 39,95 €,
Vero Moda.
Armeijanvihreä rento mekko on mukava reissuvaate, 39,95 €, Vero Moda.
Kevyt neule on aina tarpeen, 99,90 €, Rich & Royal.
Kevyt neule on aina tarpeen, 99,90 €, Rich & Royal.
Paljetein koristeltu tunika sopii rannalle ja juhlaan, 22,95 €, Lindex.
Paljetein koristeltu tunika sopii rannalle ja juhlaan, 22,95 €, Lindex.
Käärityt lahkeet tekevät sortseista rennot, 34,95 €, Halonen.
Käärityt lahkeet tekevät sortseista rennot, 34,95 €, Halonen.
Värikäs kuosi sopii kesäkassiin, 34,95 €, Lindex.
Värikäs kuosi sopii kesäkassiin, 34,95 €, Lindex.

Toimiva lomapuvusto syntyy monikäyttöisistä vaatteista, joiden värit sopivat yhteen.

1. Kevyt mekko Hyvä lomamekko on tehty hengittävästä ja huolettomasta kankaasta. Pitkähihainen malli suojaa ihoa auringonsäteiltä. 

2. Simppeli neuletakki Viileviä iltoja varten kassiin kannattaa pakata luonnonmateriaaleista valmistettu,neuletakki.

3. Sortsit Näissä saa olla väriä! Lyhytlahkeiset sortsit sopivat moneen, myös sporttisempaankin menoon.

4. Ilmava tunika Rantalomailijan suosikkivaate on kevyt tunika, joka sopii niin bikinien peitoksi kuin iltamenoihinkin. 

5. Tilava kassi Hyvään lomakassiin mahtuvat päivän tavarat vesipullosta aurinkorasvaan ja nenäliinoihin. Jos suosit muuten neutraaleja sävyjä, piristä lomapuvustoasi värikkäällä laukulla.

Katso lisää lomavaatteita ja vinkkejä niiden valintaan Me Naisten numerosta 28/2013.

Ilmassa oli pientä hysterian tuntua, kun valtava joukko innokkaita asiakkaita ryntäsi ostamaan kotimaisen merkin lastenvaatteita alennettuun hintaan.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia jonottamaan ilmaista tavaraa. Mutta kyllä maksullinenkin rompe aiheuttaa pienimuotoista hysteriaa, jos halvalla saa.

Kotimainen Gugguu-vaatemerkki järjesti Helsingin Suvilahdessa perjantaina outlet-tapahtuman, joka jatkuu vielä lauantaina.

Ensimmäiset asiakkaat kurvasivat Suvilahteen Kattilahallin pihaan perjantaiaamuna kello 6.30. Ovet avattiin kymmeneltä, ja siihen mennessä parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono. 

Yritys tyhjensi kangasvarastonsa ja teetti ylimääräisistä kankaista lastenvaatteita. Tuotteet myytiin 50 prosentin alennuksella brändin normaalihintoihin verrattuna. Esimerkiksi lasten trikoiset leggingsit maksoivat 14 euroa. Ketjuliikkeistä housut saisi edullisemmin, mutta ilmeisen moni on kiinnostunut suomalaisten yritysten tuotteista, etenkin, kun hinta on alennettu.

Parkkipaikalle ehti muodostua noin sadan metrin jono.

Gugguu on perustettu viisi vuotta sitten. Se suunnittelee parhaillaan ensimmäisen kivijalkaliikkeen perustamista.

Myös muutama muu kotimainen aikuisten ja lasten vaatteita valmistava yritys ottaa parhaillaan ensimmäisiä askeleitaan kivijalassa. Vimma on perustanut kaksi liikettä, toisen Helsinkiin ja toisen Ouluun. Papu kokeilee menestystään nyt joulun alla pop up-muodossa Galleria Esplanadissa. Yritys hakee myös näillä näppäimillä kasvua liiketoiminnalleen joukkorahoituksella. 

Otsikkoa muokattu 9.12. kello 10.00.

Markettimallistoaan luotsaava Janina Fry suunnitteli asut kahdelle Linnan juhlavieraalle.

Janina F -vaatemerkkiään pyörittävä Janina Fry, 44, debytoi viime vuonna Linnan juhlapukujen suunnittelijana, kun hän sai vaatettaa Suomen puolustusvoimain entisen komentajan Ari Puheloisen vaimon Tiina Laisi-Puheloisen. Reservin kapteenilla oli tuolloin yllään oranssi silkkipuku.

Tänä vuonna Janinalta nähtiin itsenäisyyspäivän vastaanotolla jo kaksi asua. Hän jakoi molemmista kuvia Instagram-tilillään. Jälleen kerran asiakkaana oli Tiina Laisi-Puheloinen. Suomen satavuotisjuhlavuonna Linnassa nähtiin monia paljettiasuja, ja Laisi-Puheloisen juhlapuku oli yksi kauneimmista.

Toinen Janinan juhlapuvuista nähtiin Halti Oy:n brand managerin Hanna-Liisa Erkheikin yllä. Tämän selkeälinjainen, pitkähihainen asu oli yksi Linnan monista vihreistä luomuksista. Janina on lisännyt kuvan tunnisteeksi sanan metsänneito, joten lienee selvää, mistä innoitus asuun on saatu.