Siinä he nyt ovat! Victoria’s Secret -mallit ”luokkakuvassa”. Kuvat: Reuters
Siinä he nyt ovat! Victoria’s Secret -mallit ”luokkakuvassa”. Kuvat: Reuters

Victorias Secret -mallit olivat dieetistä huolimatta hyvällä tuulella ennen suurta päivää.

Yleensä heidät on totuttu näkemään alusvaatteissa, mutta tällä kertaa he olivat täysissä pukeissa. Victoria’s Secret -alusvaatemallit poseerasivat maanantaina yhteiskuvassa Lontoossa. Paikalla oli 40 huippumallia, kuten Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss, Doutzen Kroes ja Elsa Hosk.

Mallit mainostivat yhteiskuvalla Victoria’s Secretin tiistaista muotinäytöstä Lontoossa, ja kaikki olivat pukeutuneet näytöstä mainostavaan printtipaitaan, farkkuihin ja nahkatakkeihin. Alusvaatejätti järjestää vuosittain spektaakkelimaisen muotinäytöksen, jota pääsee seuraamaan muoti- ja viihdemaailman kerma.

Daily Mailin mukaan mallit ovat perinteiseen tapaansa olleet tiukalla dieetillä ennen suurta päivää, mutta maanantaina hymy oli silti herkässä, ja naiset jaksoivat flirttailla kuvaajille.

Ja on heillä syytä hymyyn myös siksi, että Forbesin mukaan alusvaatekuvilla tienaa parhaiten. Doutzen Kroes ja Adriana Lima ovat tällä hetkellä toiseksi parhaiten tienaavia huippumalljea 6 miljoonan euron vuosituloillaan. Ylivoimaisesti eniten tienaa Gisele Bündchen, joka tulot ovat 36 miljoonaa euroa vuodessa.

Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Adriana Lima ja Karlie Kloss.

Lue myös:

Nämä huippumallit tienaava eniten – top15

Näin käy, kun alusvaatekuvissa näytetään raskausarpia ja oikeita naisia

Alusvaatejätti suututti ”täydellisillä” huippumalleillaan – joutui muuttamaan mainoslauseensa

62-vuotias alusvaatemalli muuttaa käsityksesi kauneudesta

Playboy-malli muistelee suhdettaan: ”Minä oli 18 ja hän 78”