Kuvat: MVphotos, Reuters
Kuvat: MVphotos, Reuters

Alusvaatemuoti on nyt kuumempaa kuin koskaan – ja se näkyy vaatteiden päällekin.

Kaukana ovat ajat, jolloin rintaliivin olkaimen näkymistäkin paheksuttiin syvästi. Nyt rohkeimmat tyyliniekat pukeutuvat jopa asuihin, joista koko alusvaatekerta näkyy niin hyvin läpi, ettei mitään jää arvailujen varaan.

Alusvaatetrendiä voi kuitenkin toteuttaa myös hienostuneemmin: vilauttamalla vain hieman rintaliivien pitsiä tai pukeutumalla vain osittain läpinäkyvästä kankaasta tehtyyn asuun. Tosin työelämässä sitäkin saatetaan katsoa hieman oudoksuen – ellei sitten satu työskentelemään muotialalla.

 Katso julkkisten tyylinäytteet:

Tyylitaituri Nicole Richie nappasi asuunsa kaksi trendiä yhdellä iskulla: läpikuultavuuden sekä vajaamittaisen paidan. Kuvat: MVphotos, Reuters

Läpikuultavaa on nähty paljon myös punaisilla matoilla. Näyttelijä Jennifer Lawrencen mekon läpi erottuu yksinkertainen, musta body.

Rintsikat kelpaavat kesäkuumalla yläosaksi. Laulaja Ellie Gouldingilla tuli lavalla niin kuuma, että hän kääräisi paitansa vyötärölle.

Arkityyliin sopii läpikuultava toppi ja sen alta vilkkuvat rintsikat. Huippumalli Miranda Kerr näyttää, etteivät mustat rintaliivit valkoisen paidan alla ole tyylirikos.

Vilauttelustaan kuuluisa Miley Cyruskin on innostunut trendistä. Mutta voiko näitä enää alusvaatteiksi sanoa?

Lue myös:

Pitääkö uudet alushousut pestä ennen käyttöönottoa?

Ranskalaisnaisten pettämättömän tyylin salat – poimi vinkit pukeutumiseesi

Syystrendit, joita kannattaa shoppailla jo nyt