Me Naiset
|
Marjut Laukia
Kevättä rinnassa – ja hatussa ja paidassa. Kuva Shutterstock
Kevättä rinnassa – ja hatussa ja paidassa. Kuva Shutterstock

Tietyt vaatteet nyt vain kuuluvat kevääseen. Päivitä vaatekaappi raidoilla, vaaleilla väreillä ja kevyemmillä kengillä.

Ensimmäinen raitapaita bongattu! Varma merkki keväästä. Seilorimuodin lisäksi lämpenevää lupaavat monet muutkin vaatekappaleet. Joko saa luopua kumisaappaista ja jättää nilkat näkyviin?

Näistä merkeistä tunnistat kevään (ja tuot sen myös omaan vaatekaappiisi):

Talvi taittuu virallisesti kevääksi, kun talvipalttoosta saa luopua. Trenssi, prätkärotsi ja parka ovat kevättakkien klassikoita, mutta myös värikkäät, sporttiset takit ovat suosittuja tulevina kuukausina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aamutossumaiset loaferit pysyvät pinnalla myös tällä kaudella. Myös tennareissa tallustelu tuntuu ihanalta tauon jälkeen. Tänä keväänä myös värikkäät lenkkarit ovat supermuodikkaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minihamekauteen ei tarkene siirtyä suoraan, mutta maksimittaisessa helmassa tarkenee. Hyvä tapa tunnustella kevättä on myös kääriä lahkeet tai vetäistä jalkaan vajaamittaiset farkut tai housut.

Kuluiko koko talvi mustissa? Piristystä mudanväriseen maahan tuovat raikkaat värit. Esimerkiksi valkoinen! T-paitahyllyn saa nyt järjestää niin, että mustat jäävät alimmaiseksi. Tänä keväänä myös kirkkaat värit, esimerkiksi fuksia ja oranssi ovat muodissa. Vaaleaan farkkuun saa pukeutua päästä varpaisiin – festarifiilis on taattu. Liukuvärjäykset ovat suosittuja niin farkuissa kuin muissakin vaatteissa ja väreissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla